L’ENTRENAMENT DE LES PARAULES

L'Albert Tarrida ja ho havia anunciat dissabte mateix després de la derrota al Palau Blaugrana. L'entrenament del dilluns havia de ser "de parlar molt, parlar molt". I així ha estat. Ha estat un dia de converses al PROINOSA Igualada. Tarrida ha tingut una xerrada col.lectiva amb tota la plantilla i després ha mantingut contactes individuals amb diversos jugadors. El tècnic igualadí volia treure conclusions del partit del Blaugrana i sobre tot de la pèrdua de personalitat de l'equip després d'encaixar el 2 a 0. L'objectiu per l'Albert  és aconseguir un equip amb més caràcter. Un equip made in Tarrida perquè com el mateix tècnic explica "puc tenir les meves limitacions com a entrenador però caràcter si que en tinc,  si alguna cosa tinc és això. Per tant hem d'aconseguir que això arribi a la pista, perquè els caràcters dins de la pista són importants perquè ens ajudaran en situacions com la de dissabte, amb un 2 a 0 no perdre el cap, seguir treballant. I això és el que hem d'aconseguir".

Traduit això en el partit d'aquest dimarts contra el Mataró: " seguir treballant en l'evolució de la setmana passada que no ha estat precisament dolenta, sino força bona, tot i les lesions, una setmana positiva però que no hem sabut acabar perquè ens en vam anar del partit contra el Barça. Això és el que hem d'evitar i per fer-ho és més parlar que no entrenar. Hi ha d'haver entrenaments llargs, o curts, més o menys forts, però sempre amb intensitat. I a partir d'aquí parlar molt, parlar molt". I en efecte s'ha parlat molt. Fins i tot després de l'entrenament, en el qual hi ha pres part, en principi sense problemes Sergi Montferri, tot i les molesties als abductors. I diem després  perquè tots els integrants de la plantilla del primer equip han anat a dinar junts per fer més compacte el col.lectiu de cara al trascendental partit contra el Mataró, que arbitraran Ribó i Buixeda.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *