TARRIDA: HEM DE TOCAR DE PEUS A TERRA

Els jugadors del PROINOSA Igualada han començat unes petites vacances de Nadal de 5 dies. la plantilla del primer equip no tornarà a posar-se els patins fins el dia 28. Només David Càceres ho farà abans, el dia 27, amb motiu del partit de la selecció catalana contra una selecció mundial al Palau Blaugrana. Els igualadins s'entrenaran dos dies i molt probablement tindran partit de preparació (segurament a Sitges) per no rebaixar el ritme de competició aconseguit en aquest tram final de 2006. Perqué l'IHC podrà canviar l'any amb la sensació d'haver canviat també la tendència negativa de principi de temporada. Dels últims 5 partits d'Ok Lliga, els igualadins n'han guanyat 4 i n'han empatat 1, 13 punts de 15 possibles. Només 1 menys dels que l'equip havia aconseguit en les 13 jornades anteriors. 20 gols a favor i només 9 en contra. Si a això hi afegim les dues golejades dels vuitens de final de la Cers contra el Saint-Omer comprobarem que les estadístiques han canviat per complert. Ara els homes de Tarrida hauran de saber mantenir la línia després de la pausa de nadal i cap d'any (tradicionalment l'aturada no li prova a l'IHC) perquè s'atancen rivals molts perillosos tant a la Ok LLiga (Vilanova, el primer el dia de Reis a les Comes, Voltregà, Reus i Liceo) com a la Cers (amb l'eliminatòria de quarts de final contra el Candelària portugués). De tota manera ara és moment d'assaborir la gran remuntada aconseguida a Vigo i sobre tot del caràcter exhibit per l'equip al pavelló de Bouzas.

P- Satisfet del joc de l'equip a Vigo?

TARRIDA- A la segona part si. A la 1ª no tant. Però la veritat és que amb el 2 a 0 els jugadors s'hi van posar a totes, amb el 2 a 1, s'ho van creure i amb el 2 a 2 van acabar de crèixer.

P- I el 2 a 3 tant ràpid ho va regirar tot. Ells van fallar molt.

TARRIDA- I nosaltres vam pressionar molt bé, el Busqui va recuperar rapidíssim i el Sergi va estar molt bé en la definició. Després vam fallar molt i no vam acabar de sentenciar perquè si fas el cinqué ja s'hauria acabat tot. Però amb el 2 a 4 ells podien tornar a entrar en el partit en qualsevol moment. Però vam saber jugar amb la pressió, sobre tot del públic, que es va concentrar molt en els àrbitres.

P- 7è partit sense perdre, una magnífica manera de tancar el 2006.

TARRIDA- Si. És clar. Però toquem de peus a terra. Hem guanyat a equips que estaven tots per sota nostre i és que el que li toca a un club com l'IHC. Ara comença una altra lliga i hem de demostrar que tot el que estem fent serveix d'alguna cosa. No ens podem conformar amb anar aprovant. Hem d'anar a per nota. I tots ho hem de tenir clar. Hem de fer més.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *