NADAL A LES COMES

Un any més torna Nadal i amb ell totes les tradicions més esperades. Entre elles la felicitació, el missatge de Nadal, del capità del PROINOSA Igualada, David Càceres.
"Bon Nadal i bon any a tots els socis i seguidors del nostre Igualada. Aquest és el primer Nadal sense el nostre president, Francesc Fontanellas. Ha estat un any molt difícil per tots nosaltres, molt especialment per la seva familia. En aquest moment tan especial no puc deixar de pensar en ells, d'estar al seu costat i de donar-los tot el meu suport. I pel que fa a l'any que ens arriba espero que a tots us vagi molt bé, també a l'equip. Que les coses segueixin millorant i que aquest 2007 puguem dedicar un títol a tot Igualada i al president Fontanellas."

David Càceres

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *