EL 57è CAP D’ANY DE L’IGUALADA HOQUEI CLUB.

 

Un altre Cap d'Any a l'Igualada Hoquei Club. És el número 57 que celebra el club. Sempre iguals i sempre diferents. Iguals en la sensació confortable de celebrar-ho en la familia que sempre ha estat l'IHC i diferents pels somnis renovats que se li han anat demanant a cada nou any que arribava. I com marca la tradició és el tècnic del primer equip, Albert Tarrida, qui s'encarrega de dirigir les il.lusions col.lectives per l'any que arrenca. Com en els partits, ell fa la tàctica de les sensacions conjuntes de vestidor i grada, de jugadors i aficionats, de directiva i sponsors i expressa en veu alta allò que tots els que som i ens sentim de l'IHC volem del 2007.

"Com a tècnic de l'Igualada el que més desitjo és que l'aspecte esportiu funcioni com esperem, que tot el treball que estem fent es pugui veure concretat en aquesta nova lliga que ara torna a començar per l'IHC, el dia 6 contra el Vilanova a les Comes i que realment l'Igualada sigui un equip dels de dalt, com ha de ser. Aquest és el meu desig per aquest any nou. A més d'això que tots compartim,  que l'equip estigui el més amunt possible, als socis i als aficionats els desitjo també i per sobre de tot molta salut i molta sort per aquest 2007. En nom de tots els que formem l'Igualada Hoquei Club, bon any!!!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *