PRIMERA FASE COMPLETADA

El PROINOSA Igualada ha completat, de manera molt satisfactòria en paraules del mateix tècnic Albert Tarrida, la primera fase de la preparació pel retorn a la competició a l'inici del 2007. Han estat 3 dies dissenyats com un tot, amb dues sessions molt físiques i la tercera, la corresponent a aquest dissabte, més pensada com a oxigenació. Dels 3 dies el més intens va ser divendres, quan els jugadors es van sotmetre al que es coneix com un test de potència màxima. Són 4 voltes al màxim de velocitat, i això es tradueix en una fase d'un minut d'esforç total. Aquest test va deixar als jugadors molt cansats (tots reconeixen que tenen "agulletes" a tot el cos). I és que el dia anterior "L'Ivan ja els havia estovat fort a l'Estadi Atlètic", explica l'Albert. "Per això el que buscàvem avui era oxigenar una mica la musculatura, bellugar una mica. La manera ha estat un partit d'entrenament a Sitges contra l'actual líder de la Primera Divisió, on no importava el resultat sino la culminació del treball físic previst (de fet els igualadins no han portat cap de les samarretes oficials). Un partit que s'ha utilitzat precisament per això, per seguir les pautes d'un entrenament però amb cares noves al davant: "Hi ha hagut molts canvis (Ton Baliu i Povedano han disposat de molts minuts), hem fet coses que mai no fem, s'ha provat molt…. D'aquí que el tècnic igualadí mostrés la seva satisfacció pel que havia vist a la pista. "Objectiu complert. Estem molt satisfets. Ens hem oxigenat com s'havia previst. Ningú s'ha fet mal que és el que comptava. Ells contents i nosaltres també". Els gols dels igualadins els han fet l'Edu Fernàndez i el Ton Baliu, mentre que pel Sitges han destacat un igualadí, Quim Aribau, que n'ha fet 2 i Lupion i Montserrat. Ara els igualadins tindran dos dies de festa. Dimarts tornaran als entrenaments, en la segona fase de preparació de cara al partit de dissabte dia 6 a 2/4 de 8 a les Comes contra el Vilanova. Segona fase que inclourà 4 sessions preparatòries. La ja esmentada de dimarts, dues dimecres (matí i tarda) i una dijous.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *