PROINOSA IHC- REUS. UN ALTRE DUEL D’HISTÒRICS A LES COMES

El PROINOSA Igualada juga aquest dimarts el segon partit d'alta exigència en només 36 hores. I torna a ser un rival històric. Si dissabte visitava les Comes el Liceo de la Corunya, tercer classificat de la Ok LLiga en aquell moment, ara ho fa un altre dels tradicionals a la categoria, el Reus, que ho fa com a segon a la classificació. Un rival molt fort, amb una plantilla completíssima i que serà molt complicat de superar. Però el vestidor igualadí, reforçat per l'exhibició contra els corunyesos, creu que si poden mantenir el ritme i l'agressivitat de dissabte tenen opcions de poder guanyar. El principal inconvenient per aconseguir aquesta continuitat pot ser físic. L'equip igualadí va fer un gran esforç contra el Liceo i no han passat prou dies com per fer una recuperació completa. De tota manera tots els jugadors han participat sense excessius problemes en l'entrenament d'aquest dilluns al migdia. L'únic que arrossega molesties destacables és Edu Fernàndez. El màxim golejador de l'equip té un cop al dit gros del peu i això li dificulta la sortida amb tacs, les arrencades amb velocitat clavant els frens dels patins. Sigui com sigui en principi ha d'estar a disposició d'Albert Tarrida. Manel Barceló per la seva banda recupera Jordi Garcia que no va poder jugar dissabte per sanció. Guillem Cabestany segueix sent baixa per lesió. El PROINOSA Igualada- Reus Deportiu es juga a 2/4 de 10 amb arbitratge de Delfa i Bifet. Per cert, parlant d'arbitres: El CERH ja ha decidit els àrbitres que dirigiran els partits de tornada de quarts de final de la Copa de la Cers. I el Candelària-IHC l'arbitrarà un italià. Es tracta de Giuseppe Piccininni. Un col.legiat que destaca per la seva alçada i que en principi tenia una relativa bona fama a Itàlia. De tota manera el fet que hagi estat elegit per la Cers i no per dirigir a la Champions pot indicar una certa pèrdua de reconeixement dins del col.lectiu arbitral. Sigui com sigui el PROINOSA haurà d'anar a les Açores conscienciat que haurà de superar totes les dificultats. Una darrera l'altra. I molt probablement aquesta en pot ser una. Però com repeteixen els jugadors una vegada i una altra. Fins dimarts a la matinada el cap i els patins només estan pendents del Reus.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *