PROINOSA IHC 1 – REUS 1. S’ESCAPEN DOS PUNTS A 2 I MIG PEL FINAL

EL PROINOSA Igualada ha tornat a fer un partit molt intens davant del segon classificat de la Ok Lliga. Agressiu, ambiciós i amb qualitat ofensiva, l'equip ha tingut els 3 punts a l'abast. Ha fet mèrits per emportar-se la victòria que s'ha escapat a l'últim sospir. L'IHC ha tornat a aguantar l'1 a 0 en el marcador durant molts minuts (34.51) però a diferència de dissabte contra el Liceo aquesta nit no ha arribat el 2 a 0 sino el gol de l'empat dels del Baix Camp. Els igualadins haurien pogut marcar abans. Han tingut moltísimes oportunitats i molt clares (entre elles dos remats al ferro, dues sèries de tres remats a boca de gol seguits, un remat alt de bargalló al segon pal i fins i tot un penal a falta de 30 segons per acabar) però Trabal ha demostrat que és un dels grans de la categoria. La realitat és que ha estat un partit de porters perquè l'Oriol Bargalló ha estat també estratosfèric, amb la col.locació, anticipació, concentració i agilitat de sempre. Ell també ha impedit més d'un gol clar del Reus (que també han disposat de dos remats al ferro). No es pot dir que l'empat sigui injust del tot però si que el PROINOSA ha fet alguns mèrits més com perquè els punts es quedessin a casa.

Els igualadins s'han avançat a l'equador de la primera part amb un gol de Jordi Bargalló, que ha fet un gran regat dins de l'àrea i que ha tingut la sort que la seva assistència al segon pal ha tocat en un patí d'un jugador del Reus i ha acabat entrant. De tota manera l'Edu ja estava amb la canya a punt per empalar el remat a gol. El marcador ja no s'ha tornat a moure pel culpa bàsicament dels porters. Trabal ha aturat un remat triple de Busquets, Eloi i Edu. Bargalló un remat a porteria buida de Teixidó fent una estirada de rècord mundial. I quan no arribaven els porters apareixien els pals (un de Càceres al travesser) o els defenses (Eloi li ha tret un remat sobre la boca de gol a Gual quan només l'havia de tocar lleugerament).

La segona part ha començat explosiva. Raventós ha fet una jugada excepcional amb un slàlom imparable que ha topat altre cop amb Trabal. Acte seguit Garcia, també entrant des del darrera, ha enviat la bola dos cops seguits al pal. El Reus ha apretat moltíssim en atac però els igualadins han mantingut el rigor defensiu (amb el suport d'un increible Oriol) i han muntat contratacs perillosissims (un altre remat triple davant del porter del Reus o la ja esmentada rematada alta de Jordi Bargalló gunayant la posició al segon pal). El rellotge passava molt a poc a poc. Els del Baix Camp han passat a fer una defensa zonal pressionant que el Proinosa ha contrarestat jugant a les 4 bandes. La tensió era altíssima. Tot podia passar. Es veia el 2 a 0 a cada contratac. El Reus apretava amb perill per l'1 a 1, l'IHC defensava amb tot l'1 a 0. Finalment han estat els visitants els que han aconseguit marcar en una jugada afortunada pel darrera la porteria de Caldú. El PROINOSA ha disposat d'una última acció per mantenir els 3 punts en un penal a falta de 30 segons que Trabal li ha aturat a Edu Fernàndez. A la fi repartiment de punts en un empat de prestigi pels igualadins que surten reforçats dels 2 partits de les Comes contra LIceo i Reus de cara a la tornada de la Copa de la Cers que disputarà dissabte a la Illa de Pico a les Açores. El Candelària, per cert, jugava també aquest dimarts en partit avançat de la lliga portuguesa. Els picarots han perdut a casa contra l'OC Barcelos per 1 a 2.

PROINOSA IHC 1 (1/0) O. Bargalló, Càceres, Busquets, Edu i J. Bargalló (1), equip inicial. Montferri, Eloi i Raventós.

REUS  DEP.      1( 0/1) Trabal, Casanovas, Teixidó, Caldú (1) i Gual, equip inicial. Garcia i Sanchez.

GOLS: 1-0 J. Bargalló (m 12.39). SEGONA PART. 1-1 Caldú (m 22.30).

INCIDÈNCIES: 350 espectadors a les Comes, entre ells Guillem Cabestany l'actual jugador del Reus i ex de l'IHC que no ha pogut jugar per lesió. També han assistit alm partit els jugadors del LLeida LLista que serà el pròxim rival del PROINOSA. David Càceres ha forçat una targeta blava que serà la cinquena, cosa que l'impedirà de jugar precisament a la Terra Ferma. El president del Reus ha confirmat en una roda de premsa improvisada al final del partit que Teixidó ha fitxat pel FC Barcelona.

J. BARGALLÓ

P- Un gol que ens donava 3 punts en un partit molt intents un altre cop.

JB- Si hem tornat a fer un partit amb molta intensitat

P- El gol ha vingut per un gran retall teu a dins de l'àrea però després era una assistència no un remat, no?

JB- Si era un passi al segon pal. Un defensa l'ha tocat amb el peu i ha entrat. Però si no ja hi havia l'Edu allà preparat.

P- Heu tornat a fer un gran partit davant del segon de la classificació. Llàstima del gol al final però és un empat de prestigi.

JB- Si, però no ens acontentem amb això. No en fem prou. Hem jugat bé. Estem en la bona línia però en volíem més.

P- Els dos últims resultats us han de donar forces per la tornada de la Cers. Per creure en la remuntada, no?

JB- Si. Segur que si. Allà ja sabem que pot passar. ja són molts anys i ja sabem que passa a les pistes de Portugal. Però si defensem així. Si estem molt junt. Amb aquesta intensitat ho podem intentar tirar endavant.

ALBERT TARRIDA

P- Albert, al final s'ha escapat la victòria però no se'ns ha d'escapar la sensació de la progressió de l'equip.

TARRIDA- Si. És clar. Sap greu pel resultat però estic orgullós del joc. Hem creat molt. Hem tingut problemes defensius perquè ells també han apretat molt però els hem anat trobant sol.lucions i hem mantingut opcions molt clares a la contra. L'equip ha mantingut l'agressivitat. I això marca el camí per on hem de seguir treballant amb l'horitzó de l'importantíssim partit de dissabte contra el Candelària.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *