ARA TOCA MILLORAR EL PRESENT

 

Els jugadors del PROINOSA Igualada han fet aquest dimarts el primer entrenament de la setmana. Una sessió basada ja en el present més immediat, en el pròxim rival a la OK LLiga, el Lleida Llista. La sessió s'ha dedicat a preparar aquest enfrontament tot i que la reflexió sobre l'eliminació a la Cers hi ha estat ben present. El principal maldecap ara mateix d'Albert Tarrida, a banda de recuperar de manera ràpida la moral de l'equip després de quedar fora d'Europa, és l'estat del davanter Jordi Bargalló. El gegant tranquil té molesties a una mà, tot i que això no li ha impedit de poder entrenar-se amb els seus companys. Tarrida ha demanat als jugadors que facin la seva pròpia i personal valoració dels perques de l'eliminació per poder seguir evolucionant com a  jugadors i com a col.lectiu.

Precisament en unes circumstàncies difícils com aquestes en les quals fins i tot començen a apareixer comentaris sobre el futur, el vestidor ha rebut una bona notícia que els pot ajudar a augmentar l'autoestima i a prendre consciència que queda la part decisiva de la Ok Lliga i moltes opcions per acabar fent una temporada satisfactòria. EL PROINOSA Igualada es manté un cop més en el TOP TEN de l'hoquei mundial. L'IHC és un dels 10 equips millors del mon. Segons l'última actualització de la pàgina web d'història i estadística de l'hoquei, Roller Hockey Data, l'IHC ocupa el 9è lloc d'una llista de 1062 clubs d'arreu del mon. L'Igualada té 2484 punts (a Desembre del 2006) i queda a 30 punts del vuité que és el Vilanova i amb només 4 més que Liceo i Barcelos que són els que el seguiexen en 10è i 11è lloc respectivament. La classificació l'encapçala el FCB amb 2795 i després hi apareixen per aquest ordre Reus, Porto, Bassano, Follonica, Benfica i  Vic . Per cert el pròxim rival de l'IHC, el Lleida, és 38è amb 2261 punts. Altres dos equips de la comarca de l'Anoia, el Piera i el Capellades també són a la llista, concretament als llocs 151 i 208 amb 1902 i 1779 punts respectivament. Com a curiositat l'últim classificat dels 1062 equips computats és un club anglès, el Cambridge B amb 432 punts.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *