NOIA 2 – PROINOSA IHC 2. EMPAT DE PRESTIGI

El PROINOSA Igualada ha protagonitzat una remuntada espectacular en una de les pistes més complicades de la Ok LLiga, ha igualat un 2 a 0 en contra i ha fet mèrits més que evidents per obtenir els 3 punts. Tant és així que al final del partit els jugadors s'equivocaven sovint referint-se al partit com a victòria. Ha estat un "triomf" de només 1 punt però com reivindicava el vestidor al llarg de la setmana ha estat un resultat de prestigi.

I això que les coses no han començat precisament bé per l'IHC. A la primera part l'equip no ha creat perill (un penal fallat per Montferri amb 0 a 0 al marcador i dues assistències interiors de Càceres amb remat fora de l'Edu i l'Eloi han estat les úniques oportunitats). Si més no a la porteria contrària perquè en el màxim dels infortunis ha acabat col.laborant  en els dos gols locals, dos remats exteriors de Selva i Varias que han rebotat en la defensa i han acabat entrant.

A la mitja part hi ha hagut "Tarrinitzada" i l'equip ha sortit molt diferent a la segona part. Els igualadins han començat a fer el que no havien fet en tota la primera part, arribar amb claredat a la porteria de De Moya. El primer avís ha estat un contratac de 2 contra porter que l'Eloi i Càceres no han acabat de resoldre bé. A la segona oportunitat, però, el PROINOSA no ha fallat. Càceres, que ha fet un partidàs malgrat la seva lesió a l'esquena, s'ha inventat una assistència des de la lateral per entremig de tota la defensa del Noia i li ha enviat una bola milimètrica a Raventós que arriban des de la segona línia ha batut per baix al porter local. Tot un premi per raventós que ha jugat molts minuts a l'Ateneu Agrícola a un altíssim nivell. Era el minut 7 i 44 segons i el partit ha canviat de fisonomia. Els igualadins han seguint apretant cada cop més i els jugadors del Noia no els han pogut seguir. Ja no han pressionant tant amunt, ja no han arribat amb tant perill com a la primera part i l'IHC ha acabat per fer-se l'amo de la situació. Càceres ha empatat 5 minuts més tard, amb un remat de pala des del vèrtex superior del rectanngle que ha entrat arran de pista enganxat al pal llarg de la jugada. Era el 2 a 2 definitiu. Un resultat que podria haver canviat perfectament sobre tot amb dues jugades: una un costa a costa excel.lent de Busquets, que tot i portar un rival a l'esquena durant tot el trajecte ha reservat prou forces com per anar a barraca i clavar un remat estratosfèric al travesser . L'altra, un penal forçat per Edu Fernandez en lúltim minut de partit, que el mateix jugador h intentat transformar sense sort. A la fi repartiment de punt, el PROINOSA que arriba als 41 i empata amb el Vilanova (tot i que amb el gol average pel del Garraf) i la raxta d'imbatibilitat que augmenta una jornada més. L'IHC ja fa 6 partits que no perd. I això que avui l'equip ha hagut de superar l'absència d'un dels homes claus de l'equip, com és Jordi Bargalló.

NOIA 2 (2/0) De Moya, Varias (1), Esteve, Selva (1) i Feixas, equip inicial. Molet i Mitjans.

PROINOSA Igualada 2 (0/2) O. Bargalló, Càceres (1), Montferri, Edu i Busquets, equip inicial. Eloi i Raventós (1).

GOLS: 1-0 Selva (m 10), 2-0 Varias (m 14). SEGONA PART. 2-1 Raventós (m 7.44), 2-2 Càceres (m 12.55).

INCIDÈNCIES: Mitja entrada a l'Ateneu Agrícola, amb una nodrida presència de seguidors igualadins. Entre ells el president de l'entitat, Nando Fontanelles, acompanyat del vice-president Toni Fuster, el coordinador Llorenç Bertran i els directius Joan Margets i Toni Baliu.A la grada l'ex-jugador de l'IHC Jordi Gallart i l'ex del Flix, Juan Carlos Raigoso.

DAVID CÀCERES

P- Primer de tot, com estàs David?

CÀCERES- Ara bé. Suposo que d'aquí una estona ho notaré, perquè quan se'm refredi notaré algun dolor, però bé, content per la "victòria", perdó, per l'empat que hem tret d'aquí, perquè tal com teníem el partit és gairebé una victòria.

P- Ja tens raó, ja, perquè la segona part, ha estat una segona part de victòria.

CÀCERES- Si. A part hem demostrat que físicament estem molt bé, hem fet un partit molt seriós i hem sabut treure el Noia del partit, que això és molt difícil i amb una mica més d'encert ens ho hauríem pogut emportar, però bé, hem lluitat, hem jugat bé i ara a seguir perquè dimarts serà molt difícil.

P- Avui has estat en tots els moments decisius. Perquè en el primer gol és antològica la teva assistència i a més has marcat el gol de l'empat. I això en un jugador lesionat.

CÀCERES- Si, hi ha dies que et trobes bé a la pista i avui m'ha passat. No estava molt segur al començament perquè no sabia com em trobaria però a mida que han anat pasant els minuts m'he anat trobant molt bé i m'he trobat relaxat a la pista i s'ha demostrat en el partit.

P- Ara a descansar. Entrenaràs dilluns?

CÀCERES- Patinar una estona i així, però poca estona per no forçar gaire.

JORDI RAVENTÓS

P- Quin gran partit has fet avui, eh!. Deus estar satisfet, no?

RAVENTÓS- Bé, si… hagués estat satisfet si hagessim guanyat no? Però no em puc queixar. El Tarrida m'ha donat força minuts, he anat agafant confiança a la pista i crec que he pogut col.laborar amb l'equip a com a mínim emportar-nos un punt d'una pista que és complicada.

P- Home, has judat de manera molt directa, imprimint caràcter en defensa, i després aconseguint marcar quan semblava que no ho faríem mai, amb una assistència màgica del David.

RAVENTÓS- Si, la veritat és que ha estat mig gol del David. Ha vist molt bé com tallava, m'ha fet un gran passi i ha estat un gol que ens ha donat molta confiança per adonar-nos que veníem aquí a guanyar i a lluitar pel resultat.

P- I és que la segona part ha estat absolutament controlada perl'IHC i al final l'empat queda curt fins i tot.

RAVENTÓS- Si, la veritat és que ara la sensació al vestidor és que el resultat havia quedat curt. A la segona part hem estat superiors. Llàstima dels dos gols a la primera part, que a més ens hem fet nosaltres en pròpia porteria, perquè han estat dos xuts que hem desviat nosaltres mateixos. Els dos gols ens han fet mal, però a la segona hem sabut sortir a intentar remuntar, ens ha costat, però un cop ha entrat el primer hi hem cregut més i d'aquí que hem pogut aconseguir un punt que és molt important.

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *