TARRIDA: ELS HE DEMANAT ALS JUGADORS QUE EL DE NOIA HAGI ESTAT MÉS QUE UN PARTIT

Sense gaire temps per gaudir de l'excel.lent segona part a Sant Sadurní (veieu crònica anterior) , els jugadors del PROINOSA IHC tornen aquest dilluns al migdia als entrenaments. De fet, entrenament. Un. En singular. Perquè dimarts torna a haver-hi partit. A les Comes i contra el sempre indigest Vic, tercer ara mateix a la classificació general (el partit a 2/4 de 10 amb Galan i Argudo d'àrbitres). Com ja va avançar Càceres a la mevaweb el capità de l'IHC farà un entrenament més aviat suau per no forçar l'esquena. Tot i les molesties que arrossega des de fa 6 dies Càceres va ser un altre cop un home decisiu en el joc de Tarrida, que per aquest compromís tornarà a recuperar un altre dels bàsics en l'esquema, Jordi Bargalló, que ja ha complert el partit de sanció. L'entrenador de l'IHC analitza el bon joc de la segona part, fiscalitza els perqués de la pèssima primera meitat i busca raons i solucions al mal endèmic de cara a porta, sobre tot a pilota aturada.

P- Abans del partit gairebé tothom hauria donat per bó un empat, vista la primera part més que bó hauríem assegurat que era impossible i al final del partit, més aviat va semblar curt.

TARRIDA- Si, si. Per sort vam reaccionar i per sort vam demostrar que estem evolucionant i que quan els jugadors se senten tranquils i amb confiança poden guanyar absolutament a tothom. El que passa és que seguim fallant massa en uns moments determinats. Aquestes dècimes de segon finals les seguim fallant i això vol dir que encara hem de seguir entrenant més bé.

P- A la segona part vam tenir tres jugades que podíen capgirar el partit. El dos contra porter fallat amb 2 a 0 al marcador, el costa a costa de Busquets amb remat al travesser i el penal de l'Edu a 55 segons del final…

TARRIDA- Si. Realment el 2 contra porter vam tenir massa dubtes i és el que et dic, no es poden tenir tants dubtes. En un 2 contra porter està molt clar el que s'ha de fer i no es va fer. Perquè?. Per nervis, per pressió, por a fallar. No ho sé. Ja parlarem mirant el vídeo. La jugada del Busquets era molt difícil perquè portava molta estona amb un jugador enganxat al darrera, anava molt ràpid i la veritat és que va treure un remat fantàstic i llàstima perquè hagués estat un gol per veure mil vegades seguides i no te'n cansaries. I el penal… com que el Sergi havia fallat el primer teníem dubtes perquè aquesta setmana passada vam dedicar un dia durant un quart d'hora a fer només llençaments de penals , amb estadístiques i tot i el Sergi segueix sent dels millors i l'Edu també segueix sent dels millors. L'Edu saps que en l'1 contra porter és molt eficaç i en canvi no li va sortir un bon penal. Haig de veure el vídeo i ho acabarem d'analitzar. Potser dissabte era el dia de dir-li al Baba, va tira'l perquè la veritat és que el Jordi també va fer uns bons percentatges de llençament però em va saber greu perqué va fer un bon partit i li posava la motxil.la de la responsabilitat a sobre, potser li hagués pogut dir: tira i ja està, no?, però vam buscar l'experiència de l'Edu. Potser ens vam equivocar. Un dia ens haurem d'asseure tots i parlar-ne seriosament perqué hi ha moments en que un penal et dona 3 punts. Parlar-ne i seguir entrenant.

P- Que es va dir al vestidor perqué la segona part nova tenir res a veure amb la primera.

TARRIDA- La veritat és que va ser concretar un parell de coses atacant que vaig demanar que treballessin més, en defensa que seguissim apretant. Teníem uns problemes amb el Varias que li donàvem 2-3 metres i quan els tenia ens xutava i ens portava molts problemes. Al principi del partit quan el vam apretar es va girar molt bé i ens va crear jugades molt perilloses. Vam parlar això i al final el que vaig dir va ser: "senyors, aquí hi ha hagut un equip que s'ho ha cregut i un que no. Anem-ho a girar". No grans invents. Van sortir, vam tenir el gol, a partir d'aquí l'equip ho va veure, que estàvem vius, s'ho van creure cregut i penso sincerament que la segona part del Noia va ser com la nostra primera.

P- Aquesta temporada hem dit diverses vegades que l'equip necessitava un partit de prestigi, on l'equip superés un repte com no ho havia fet contra el Vilanova a casa o contra el Candelària, per exemple. L'empat a Sant Sadurní pot donar musculatura moral a l'equip?

TARRIDA- Així els hi vaig dir i els ho vaig demanar. Que el partit de dissabte fos alguna cosa més que un partit. Penso que tots en podem treure conclusions molt bones. Hem de veure com vam sortir a la primera part. Vull dir que hi ha coses a millorar però si els jugadors s'hi posen com a la pista del Noia, que va quart i on només hi han guanyat dos equips, queda clar que podem fer coses ben fetes. Creem molt i alguna vegada ens ha de sortir i marcar 4 gols en un partit, no?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *