DESCANS PER DAVID CÀCERES

El capità del PROINOSA Igualada, David Càceres, l'han hagut d'infiltrar i de moment haurà d'estar dos dies de repós per comprobar com evoluciona la lesió al canell esquerre que es va fer dissabte en el partit contra el FC Barcelona. Càceres ha visitat aquest dimarts al migdia a un dels metges del club, el doctor Josep Maria Abad, que ha descartat que hi hagués una lesió important però que ha recomanat descans per facilitar la recuperació. D'aquesta manera Càceres ja no s'ha entrenat a la tarda amb la resta de la plantilla de l'IHC. El capità igualadí es va fer la lesió de manera fortuita quan va picar amb l'estic a terra en el moment que intentava un llençament a porta. El fet que el partit contra el Mataró s'hagi ajornat una setmana amb motiu de la disputa de la Copa de la Reina (amb participació de l'equip femení del club del Maresme) pot ajudar a que Càceres pugui recuperar-se a temps.

Mentrestant a Mataró es viu amb moltíssima intensitat aquest enfrontament amb l'Igualada ja que els maresmencs es juguen bona part de les possibilitats de quedar-se a la Ok Lliga. En les pàgines web de la ciutat es fan crides a l'afició a intentar omplir el pavelló de Cirera tot i les últimes polèmiques per les jornades econòmiques que ha plantejat la directiva del Mataró. Fins i tot un dels participants en un dels fòrums més actius, el de Capgros.com, utilitza una frase mítica a Igualada per motivar als seguidors del Mataró. El missatge diu: "Jo realment confio en l'Ivan i tota la plantilla. Malauradament no hi és en Jordi (es referiex a Bartrés que està lesionat), però la resta ho posarà tot a la pista. Ara no em ve al cap el nom de l'entrenador (ex del Igualada, per cert) que deia "Pit i collons". Senyors queden dues finals … i hem d'estar al costat de l'equip".  Bé. Sembla garantit que hi haurà una bona entrada dissabte dia 31 a les 9 del vespre al Pavelló de Cirera, cosa que farà més difícil l'objectiu de l'IHC que no és altre que obtenir els 3 punts per garantir definitivament la 7ena posició a la Lliga i evitar el FC Barcelona als quarts. O per seguir lluitant per la sisena plaça que matemàticament encara està a l'abast després de l'ensopegada a casa del Vilanova (2 a 5 contra el Lloret) enmig de la gairebé tradicional ressaca europea. Clar que per guanyar a Mataró o a on sigui han de ser els igualadins qui facin seu aquest "Pit i Collons" històricament igualadí i al que intenten encomanar-se ara fins i tot els equips rivals.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *