DESPRÉS DE PARLAR, CÒRRER

Segona sessió de preparació de la setmana pel PROINOSA Igualada marcada encara per la lesió al canell del capità de l'equip David Càceres. Aquest dijous s'haurà de decidir si manté el descans o ja pot reincorporar-se progressivament al treball amb la plantilla. De tota manera el fet que no hi hagi partit fins d'aquí a 10 dies pot ajudar a mantenir una estratègia conservadora sobre la seva recuperació.

Així com l'entrenament de dimarts va estar marcat per les converses del cos tècnic amb els jugadors, el d'aquest dimecres ha estat molt intens físicament. S'ha corregut molt i es jugadors han acabat fent molts quilòmetres. L'Edu Fernandez segueix notant encara algunes molesties d'aquell cop que va rebre a Tenerife i de fet s'ha tornat a marejar. De tota manera l'Edu és d'una pasta especial i ha volgut aguantar tot i que segurament s'ho ha passat força malament. El màxim golejador igualadí ja va avançar a la mevaweb que no volia parar  i que la seva intenció era seguir el ritme dels seus companys per responsabilitat, ja que la competició està arribant al moment decisiu.

Mentrestant, tot i que la classificació no és encara definitiva, a Reus ja donen per fet que l'Igualada acabarà 7è i ja estan fent projeccions del que pot ser l'enfrontamnet entre els dos equips a quarts. D'entrada la mateixa web del Reus qualifica a l'IHC de "coco" i en l'enquesta de Reus24 el PROINOSA segueix sent l'equip que menys desitjarien trobar-se al play-off els seguidors roig-i-negres. En aquests moments només un 6 per cent de l'afició reusenca voldria l'IHC com a rival, la xifra més baixa dels equips que formen el sondeig i molt llunyana del 52 per cent dels que triarien el Blanes, del 30 % que voldrien el Vilanova i fins i tot del 12% que desitarien un Reus-Liceo.

Per acabar dues notícies ja confirmades del "mercato" que sembla ja definitivament obert. El jugador vigatà del Tenerife, Marçal Casadevall jugarà al Vilanova la pròxima temporada i Ferran Lòpez serà el nou tècnic del Noia en substitució de Blai Carda que s'agafa un any sabàtic.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *