MATARO-PROINOSA IHC. MARCATS PER LES BAIXES

El PROINOSA Igualada juga aquest dissabte el partit ajornat de la 29ena jornada de lliga contra el Mataró. El partit, que es juga al pavelló de Cirera a partir de les 9, està marcat per les absències. Dos dels homes bàsics de l'equip igualadí, David Càceres i Edu Fernàndez no podran jugar per lesió. El capità te encara dolor al canell esquerra i s'ha preferit reservar-lo. Per la seva banda l'Edu encara nota vertígens quan mou el cap o segons on fixa la mirada. Aquest dissabte fa 3 setmanes que es va donar el cop a Tenerife i els seus efectes, bàsicament a l'interior de l'oide, remeten molt lentament. Les 3 setmanes de descans que s'obren ara (molt probablement el davanter igualadí tampoc no jugarà contra el Shum) donen esperances que pugui estar plenament recuperat per començar el play-off contra el Reus.

L'IHC, que ja no s'hi juga res en els dos partits de lliga regular que queden, es trobarà al davant un Mataró que disposa del seu primer matx-ball per salvar-se. Els del Maresme necessiten 1 punt per quedar-se a la Ok LLiga i enviar a primera l'Alcoi del Papi Mellado. Per això el club ha anunciat que l'entrada al pavelló serà gratuita, tot i que hi ha dubtes de si serà general o bé només es permetrà l'entrada amb invitació, amb la qual cosa els seguidors visitants (en aquest cas els igualadins) haurien d'acabar pagant.

El Mataró ha estat un equip de dues cares. A la primera volta va meravellar pel seu joc, sobre tot amb Navarro i en segon lloc amb Bartrés (ara lesionat) com a jugadors més destacats. Els de Ivan Sanz van acabar la primera fase de la lliga amb 18 punts (5 victòries, 3 empats i 7 derrotes) a només 2 punts de l'IHC. La segona volta, però, ha estat desastrosa. El Mataró només ha pogut sumar 6 punts més ( una única victòria i 3 empats). 5 d'aquests 6 punts els ha fet al Pavelló de Cirera. La victòria:  un  4 a 1 contra el Vigo i els empats,  un  1-1 contra el Lloret i un 4-4 contra el Voltregà. La resta han estat derrotes (3-4 contra el Blanes, 0-2 contra el Vilanova, i 3-4 contra el FC Barcelona). L'equip mataroní ha marcat 15 gols a casa i n'ha encaixat 16. No són xifres escandaloses. Poc productives, si. Però no horroroses. Entre d'altres coses perquè de Mataró se'ls han escapat punts per molt poc i davant equips poderosos com el mateix Barça. Segurament l'equip ha notat la baixa de Bartrés, tot i l'exhibició de joc que ha seguit fent Marc Navarro, una de les revelacions de la temporada (14 gols a la Ok LLiga) i l'eficàcia golejadora de Gonzàlez (amb 15 gols).

Ara el Mataró disposa d'una oportunitat per maquillar aquesta segona volta i per tant arribarà al partit supermotivat. Sense possibles efectes en la classificació, el PROINOSA també tindrà els seus reptes. Mantenir la línia de joc ascendent de cara al play-off. Demostrar la qualitat de la plantilla. O fins i tot batre el rècord de gols encaixats en una temporada regular (n'hauria de rebre menys de 7 en els dos partits que queden). I encara en queda un altre. Molt destacat, en el cas que acabi sent necessari. El de poder evidenciar l'enorme futur de la pedrera, representada en aquest cas per Baliu, Truyols i Massoni, convocats per substituir els dos il.lustres lesionats.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *