BALIU, TRUYOLS I MASSONI. AMB LA PEDRERA A MATARÓ

El tècnic del PROINOSA Igualada, Albert Tarrida, ha convocat tres jugadors de l'equip júnior per substituir els lesionats David Càceres i Edu Fernàndez, dissabte a Mataró. Són Ton Baliu, el més habitual a les llistes del primer equip, Jordi Truyols i Joan Massoni. L'equip mentrestant ha fet aquest dijous l'última sessió preparatòria pel partit de dissabte. No hi ha hagut entrebancs i s'han pogut treballar fins i tot alguns conceptes pensant ja en el play-off contra el Reus. Un dels grans absents al Pavelló de Cirera, David Càceres ha explicat a la mevaweb que segueix amb les molesties. "Em fa mal encara. Espero que amb aquests 3 dies de descans pugui millorar definitivament i pugui estar a punt".

Pel que fa al Mataró, el seu entrenador Ivan Sanz, ha assegurat a Capgros.com que dissabte es viura un partit intens i complicat. "Tot i que l'Igualada no s'hi juga res, és un dels equips més en forma de la segona volta i voldrà estar a punt pel play-off. No ens regalaran res". De tota manera la derrota de l'Alcoi contra el Vilanova deixa als mataronins a només un punt de la salvació. "Va ser un resultat molt positiu per nosaltres perquè aconseguir un punt, tenint encara un partit a casa, simplifica molt les coses". La directiva del Grup Clima ha decidit que dissabte sigui jornada de portes obertes per intentar aprofitar el factor pista contra el igualadins.

Mentrestant el que serà rival dels igualadins al play-off, el Reus Deportiu, ja ha centrat tots els entrenaments en preparar aquesta eliminatòria de quarts, tot i que encara els queda un partit de la fase regular contra el Vic. De moment la plantilla reusenca està fent un treball físic més intens del que és habitual a aquestes alçades de la temporada per arribar forts al play-off que arrenca el dijous 19 d'abril.Estem fent una pretemporada curta aquests dies amb vistes al play-off”, ha explicat Manel Barceló, a Reus-24.   “I després tindrem vacances per a estar frescos mentalment en els partits en els que es decidirà el títol”. Els roig-i-negres faran l'últim entrenament aquest divendres i no tornaran a la feina fins el dimarts 10 d’abril. La pàgina web Reus-24 assegura que l'Igualada és un rival contra el que no val cap tipus de confiança, perquè de fet ha estat 1 dels 2 equips de la OK LLiga (l'altre és el Liceo)  al qual els resuencs no ha pogut vençer aquesta temporada (empat en els dos partits). Per Barceló, l’Igualada és “un rival que es motiva molt davant els equips grans com nosaltres i que li posa més ganes que en d’altres partits”.

Un apunt final del mercato. Precisament el Reus ha presentat oficialment un dels 3 fitxatges per la pròxima temporada, l'argentí Matias Platero. I a LLeida, l'igualadí Joan Carles s'ha acomiadat de la banqueta del Llista en una emotiva roda de premsa.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *