PROINOSA IHC – SHUM. L’ASSALT AL RÈCORD

Comiat de la Lliga Regular a les Comes amb un intrascendent PROINOSA IHC- Shum. Els jugadors de Tarrida afrontaran el partit a ganes d'oferir una victòria a l'afició (seria la tretzena de la lliga) i amb l'objectiu de seguir preparant el primer partit del play-off de quarts de final contra el Reus. El partit també servirà per comprobar l'evolució dels dos lesionats de l'equip, Càceres i Edu. El capità segueix sense poder fer llençament de cullera i el davanter acaba emboirat quan porta molts minuts a la pista. Per tot això és segur que tindran menys minuts dels que els són habituals. Això i l'absència per sanció de Raventós, deixen a Tarrida amb només amb 4 sèniors de pista sencers. 5 si hi afegim l'Oriol Bargalló que si que té incentius molt clars en aquest partit sense massa història. I és que l'11 de l'Igualada està molt a prop de convertir-se en el porter menys golejat de l'equip des que es va introduir l'actual sistema de competició. L'Oriol porta encaixats 55 gols (a una mitjana de d'1.9 gols per partit). En aquests moments el rècord el té Jaume Llaverola des de la temporada  2002-2003 amb 62 gols al final de la lliga regular. Per tant l'Oriol té un marge de 6 gols de diferència per passar a ser el propietari d'un registre que li reserva un lloc a la història i que és la demostració en xifres de la bona temporada que ha firmat el porter Sant Sadurní.

P- Oriol, preparat per l'assalt al rècord?

ORIOL BARGALLÓ- Doncs esperem que si…Que el partit vagi bé i ens serveixi per preparar-nos una mica més de cara el play-off

P- Passi el que passi primer amb les estadistiques de la lliga regular i després amb el play-off ,som davant la millor temporada de l'Oriol Bargalló?

O.B- No ho sé…Estic content de molts partits, però en d'altres, es podrien millorar bastants detallets…La temporada passada també vaig fer bones actuacions i vam arribar més lluny en les altres competicions….Així que no sé, però sempre espero que el millor estigui per arribar…

P- Els companys tenen present que pots batre aquest rècord i et defensaran millor o el que s'està és pendent de treballar per Reus?

O.B- La veritat és que no n'hem parlat gens del tema al vestidor i molt menys a la pista…Ja en el partit del Mataró quedava clar que hi havia altres prioritats, però tot i així, només vam encaixar un gol…Espero que aquest dissabte sigui igual…

P-Cap dels dos equips s'hi juga res, pot ser que això faci que el partit sigui més obert?

O-B- Per part seva, suposo que vindran amb ganes de deixar una bona sensació en la lliga que ja abandonen..Nosaltres seguirem treballant de cara al dijous…Ens podem trobar davant un bon partit…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *