EDU: DESCANS CONTRA EL VERTÍGEN

Confirmada l'arribada del tècnic igualadí Joan Carles a la banqueta del PROINOSA IHC i a l'espera que es concretin les incorporacions que han de reforçar l'equip de cara a la pròxima temporada tota l'atenció esportiva se centra ara en dos aspectes: un, la participació de l'equip júnior a partir d'aquest divendres en la fase final del campionat de Catalunya que es disputa a Vilaseca (la mevaweb en farà un seguiment especial) i l'altre, en l'evolució dels problemes físics del que ha tornat a ser el màxim golejador de l'Igualada a la Ok LLiga, Edu Fernàndez. Aquest dimecres li han fet diverses proves de vertígen per determinar l'abast de les molesties que arrossega des del partit de Tenerife. Els resultats no els tindrà fins d'aquí uns dies. De moment s'ha decidit que no entreni durant un temps per poder-se recuperar el més ràpid possible. D'aquesta manera l'Edu ja no ha participat en la sessió de preparació que els seus companys han fet aquest dimecres, una de les dues previstes per aquesta setmana de descompressió (l'altra és aquest dijous).

P- Edu, has estat fent aquestes últimes setmanes un sobre-esforç que diumenge va arribar a límits estraordinàris. La realitat és que malgrat el vertígen vas estar molta estona en pista. Ara toca descans, no?.

EDU- Si, la veritat és que fins ara no ho havíem parlat del tot perquè estàvem a l'espera de si seguíem jugant o no. Peqrué nosaltres en cap cas no ens plantejàvem acabar diumenge. Ara que ja hem acabat competicions descansaré per veure si em puc recuperar del tot.

P- Ja tindrem temps de parlar de la pròxima temporada amb el nou entrenador i els reptes que ha d'agafar l'equip. Abans però aquest final de lliga amb regust amarg, no?

EDU- Si. És veritat que potser ens ho mereixíem més nosaltres per les ocasions que vam tenir, solbre tot a la pròrroga però no vam tenir la sort de cara. Ells amb una jugada molt així, amb rebots, van poder fer el gol d'or.

P- Un gol d'or que també vam marcar nosaltres i no ens el van donar.

EDU- Si que ens va donar la sensació que entrava i, si més no, quan va pitar l'àrbitre el porter va fer el moviment de treure la bola i si es fa en teoria sempre et donen gol, no?Però vaja. No vam tenir sort. vam fer un altre ferro, una jugada amb diversos remats… però no ens va entrar.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *