JOAN CARLES, NOU ENTRENADOR DEL PROINOSA IGUALADA

El PROINOSA Igualada HC ha arribat a un acord amb el tècnic igualadí Joan Carles perquè sigui l'entrenador del primer equip les pròximes 3 temporades. Carles, de 41 anys, torna així al club on es va formar com a jugador. Joan Carles va jugar a les categories base de l'Igualada i de fet té encara el rècord de ser el jugador més jove en debutar amb el primer equip, en l'época moderna. Va ser un 30 de Novembre del 1980 en un partit contra el Caldes a la Primera Divisió. En Carles II, com se li deia aleshores perquè a l'equip hi jugava el seu germà gran Josep, tenia només 14 anys 8 mesos i 16 dies (Ton Baliu és dels pocs que ha aconseguit atançar-se al rècord amb el seu debut el 20 de Novembre del 2005 contra el Tenerife, 8 a 2 resultat final, amb 16 anys, 10 mesos i 7 dies).

Amb Joan Carles, l'Igualada va guanyar la seva primera lliga la temporada 1988-1989. Després va jugar al Liceo de la Corunya i al FC Barcelona, fet que li va permetre ser l'únic jugador que ha obtingut el títol de lliga amb 3 equips diferents. Carles va acabar la seva carrera com a jugador al Lleida equip del que n'ha estat l'entrenador les 4 últimes temporades.

Com a jugador Joan Carles té un palmarés impressionant amb 7 Lligues, 2 Copes d'Europa, 2 Recopes, 4 Copes del Rei, 2 Copes Intercontinentals, 1 Campionat del Mon de seleccions i una medalla d'argent als Jocs Olímpics de Barcelona  com a títols més destacats. Com a entrenador va dirigir l'equip de l'ascens del Lleida Llista a la Ok Lliga i ara acaba d'aconseguir la seva permanençia a la màxima categoria de l'hoquei estatal. Ara serà l'encarregat de conduir l'IHC des de la banqueta les 3 pròximes temporades.

P- Joan, finalment ha estat possible. Com ha estat el procés fins al si?

CARLES- Bé, hi ha diversos factors. A mi m'agrada que les coses surtin d'una manera natural. I aquest cop ha estat així. Haig d'agrair a l'Igualada el seu ínterés per fitxar-me. Ja feia uns anys que estava a Lleida, on estava molt a gust i em sentia molt estimat, però ara crec que era un moment idoni per fer un salt professional. A més també humanament em convenia perquè visc a Igualada i feia molts quilòmetres. Però hi ha sobre tot una cosa. Tinc molt respecte al projecte de l'Igualada Hoquei Club i ara estic més preparat que fa uns anys per intentar aportar-hi tot el que he aprés, perqué he pogut agafar més experiència.

P- Tots tenim molt clar com era el Joan jugador. Com és el Joan tècnic?. Que esperes donar-li a l'afició?

CARLES- El primer que vull transmetre és il.lusió, ganes de treballar. Tots junts, jugadors, directiva, aficionats… Diferències entre com era de jugador i entrenador? No he perdut les ganes de guanyar. Soc guanyador, treballo per guanyar. Soc també realista i procuro tocar de peus a terra. Ara crec que toca fer un replantejament, saber cap on volem anar i marcar una línia molt clara. Després ja s'anirà treballant en aquest camí. Sempre des de la humiltat. Sempre em baso en això. I en el treball. Soc molt meticulós, intento ser molt estudiós de l'hoquei. Per això busco sempre els perqués. El perquè hi ha un error o perquè funciona una cosa.

P- I l'equip. Quin tipus d'equip vol en Joan Carles?

CARLES- Primer el que volem és que guanyi, sent conscients sempre del nivell on podem arribar. Hem de ser un equip humil però guanyador. Que respecti tothom però que no tingui por de ningú. Hem de ser un equip complert tant en defensa com en atac. Segur que serem molt treballadors. I intentarem transmetre a la gent aquest esperit de lluita i també les ganes de guanyar i de passar-nos-ho bé amb un bon joc. Tots. Nosaltres i els aficionats.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

JOAN CARLES, NOU ENTRENADOR DEL PROINOSA IGUALADA

El PROINOSA Igualada HC ha arribat un acord amb el tècnic igualadí Joan Carles perquè sigui l'entrenador del primer equip les pròximes 3 temporades. Carles, de 41 anys, torna així al club on es va formar com a jugador. Joan Carles va jugar a les categories base de l'Igualada i de fet té encara el rècord de ser el jugador més jove en debutar amb el primer equip, en l'época moderna, amb només 14 anys 8 mesos i 16 dies.

Amb Joan Carles, l'Igualada va guanyar la seva primera lliga la temporada 1988-1989. Després va jugar al Liceo de la Corunya i al FC Barcelona, fet que li va permetre ser l'únic jugador que ha obtingut el títol de lliga amb 3 equips diferents. Carles va acabar la seva carrera com a jugador al Lleida equip del que n'ha estat l'entrenador les 4 últimes temporades.

Com a jugador Joan Carles té un palmarés impressionant amb 7 Lligues, 2 Copes d'Europa, 2 Recopes, 4 Copes del Rei, 2 Copes Intercontinentals, 1 Campionat del Mon de seleccions i una medalla d'argent als Jocs Olímpics de Barcelona  com a títols més destacats. Com a entrenador va dirigir l'equip de l'ascens del Lleida Llista a la Ok Lliga i ara acaba d'aconseguir la seva permanençia a la màxima categoria de l'hoquei estatal.  Ara serà l'encarregat de conduir l'Igualada durant les 3 pròximes temporades.

P- Joan, finalment ha estat possible. Com ha estat el procés fins al si?

CARLES- Bé, hi ha diversos factors. A mi m'agrada que les coses surtin d'una manera natural. I aquest cop ha estat així. Haig d'agrair a l'Igualada el seu ínterés per fitxar-me. Ja feia uns anys que estava a Lleida, on estava molt a gust i em sentia molt estimat, però ara crec que era un moment idoni per fer un salt professional. A més també humanament em convenia perquè visc a Igualada i feia molts quilòmetres. Però hi ha sobre tot una cosa. Tinc molt respecte al projecte de l'Igualada Hoquei Club i ara estic més preparat que fa uns anys per intentar aportar-hi tot el que he aprés, perqué he pogut agafar més experiència.

P- Tots tenim molt clar com era el Joan jugador. Com és el Joan tècnic?. Que esperes donar-li a l'afició?

CARLES- El primer que vull transmetre és il.lusió, ganes de treballar. Tots junts, jugadors, directiva, aficionats… Diferències entre com era de jugador i entrenador? No he perdut les ganes de guanyar. Soc guanyador, treballo per guanyar. Soc també realista i procuro tocar de peus a terra. Ara crec que toca fer un replantejament, saber cap on volem anar i marcar una línia molt clara. Després ja s'anirà treballant en aquest camí. Sempre des de la humiltat. Sempre em baso en això. I en el treball. Soc molt meticulós, intento ser molt estudiós de l'hoquei. Per això busco sempre els perqués. El perquè hi ha un error o perquè funciona una cosa.

P- I l'equip. Quin tipus d'equip vol en Joan Carles?

CARLES- Primer el que volem és que guanyi, sent conscients sempre del nivell on podem arribar. Hem de ser un equip humil però guanyador. Que respecti tothom però que no tingui por de ningú. Hem de ser un equip complert tant en defensa com en atac. Segur que serem molt treballadors. I intentarem transmetre a la gent aquest esperit de lluita i també les ganes de guanyar i de passar-nos-ho bé amb un bon joc. Tots. Nosaltres i els aficionats.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *