MARC NAVARRO, RAÜL MARIN I LLUIS TOMÀS, NOUS JUGADORS DEL PROINOSA IHC

Finalment s'ha confirmat. El PROINOSA Igualada HC tindrà tres cares noves la próxima temporada (4 si compten la novetat a la banqueta amb l'arribada del tècnic igualadí Joan Carles). El club ha confirmat els fitxatges de Marc Navarro, Raül Marin i el porter Lluís Tomàs. En el cas dels dos primers Navarro, que prové del Mataró, i Marin, que jugava a l'Alcoi, l'acord és per una temporada amb una altra d'opcional. Tomàs, fins ara a l'Andorra,  ha fitxat, de moment, per una temporada. Amb els fitxatges d'aquests tres jugadors, joves i amb molt de futur, el PROINOSA tanca definitivament la plantilla.

La mevaweb us oferirà a partir de dilluns una sèrie de reportages sobre els tres nous jugadors del PROINOSA IHC, amb entrevistes a tots 3, l'opinió del tècnic Joan Carles i dels que seran els seus nous companys a les Comes.  Divendres, dissabte i diumenge farem un parentesi per seguir al minut la participació de l'equip juvenil de l'IHC a la fase final del campionat de Catalunya que es disputarà aquest cap de setmana.

Avui us facilitem algunes dades personals dels nous jugadors de l'Igualada, el seu currículum esportiu i un fragment de les entrevistes que publicarà la mevaweb

Marc Navarro

24 anys. Defensa. Nascut a Barcelona l'1 d'Agost del 1982. 1 metre 82 cm d'alçada i 78 quilos de pes. Va començar a jugar al Col.legi Claret de Barcelona, des d'aleví fins a júnior de segon any va estar a l'Horta, l'últim any de júnior i els 3 primers de sènior va jugar al Cerdanyola, fins que va dos anys va fitxar pel Mataró amb qui va aconseguir l'ascens a la Ok Lliga i aquesta última temporada ha mantingut la categoria. Navarro ha estat en l'any del seu debut una de les revelacions de la competició en la qual ha marcat 16 gols.

"Em va fer molta il.lusió que em truqués un club com l'Igualada perquè de petit era l'equip que em feia més gràcia, que m'agradava més. Per això tot va anar molt ràpid i estic molt satisfet. A més és un equip que juga bé a l'hoquei, aquesta temporada m'ha agradat molt el seu joc i crec que la classificació no ha estat justa amb el que han fet a la pista. Tot sovint hi penso i no m'ho podia ni imaginar. En dos anys hauré passat de Primera a la LLiga Europea, que és el màxim per un jugador".

Raül Marin 

20 anys. Davanter. Nascut a Reus. 1m 82 cm d'alçada, 76 quilos de pes. Va començar al Pla de Santa Maria, va jugar al Reus, al FCB aleví ,altre cop al Reus  (equip del que té el rècord de ser el més jove en debutar a la Ok Lliga amb 14 anys) i les 3 últimes temporades a l'Alcoi. És un golejador certificat. Malgrat la seva joventut porta 3 anys entre els màxims canoners de la Ok LLiga. I a més amb una clara progressió. 17 gols la temporada 2004-2005. 21 la 2005-2006 i 27 l'última, la 2006-2007. Raül Marin ha guanyat 1 Cers amb el Reus i ha estat campió d'Europa juvenil i júnior amb la selecció estatal.

"Tots aquests anys he anat agafant experiència. Tant a Reus com a Alcoi he aprés molt. I ara vull intentar fer un salt. Ara vull fer tot el possible per demostrar el que tothom espera de mi. Em fa molta il.lusió anar a un dels millors clubs del mon".

Lluis Tomàs 

20 anys. Porter. Nascut a Tremp  al Pallars Jussà  el 6 de Juliol del 1986. 1 metre i 82 cm d'alçada, 76 quilos de pes. Va començar al Tremp i després ha jugat al Lleida Llista (2 temporades) a l'Horta (2 temporades) i a Andorra (1 temporada). Un porter dinpamic, àgil i amb molt caràcter que ha estat peça fonamental en la bona temporada dels andorrans a la Primera nacional catalana.

" Jo tinc l'habitació plena de posters de l'Igualada. Amb l'Albert, el Carles (Folguera) el Santi (Carda)… i veure que ara puc sortir jo en un d'aquests posters, com aquells que havíen estat els meus ídols, és fantàstic. Des de petit el que vols és arribar a dalt, a la Ok lliga i si és un un equip molt gran, més no pots demanar".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *