RAVENTÓS: ENS MEREIXÍEM ARRIBAR AL TERCER PARTIT

L'activitat de l'Igualada HC transcorre entre campionat de Catalunya i campionat de Catalunya (celebrat el de júniors, el cap de setmana que vé arriba el de juvenils), amb el primer equip mantenint pautes importants de treball (aquesta setmana 3 entrenaments, dimecres, dijous i divendres), a l'espera que es vagin concretant novetats de cara al futur més immediat i amb la sensació d'haver acabat abans d'hora i de manera injusta la temporada. Una sensació nascuda en el gol no concedit per Molina i Gòmez en la pròrroga del segon partit contra el Reus que hauria forçat el tercer partit i que ara s'ha gegantinitzat amb la victòria del Noia en el primer partit de semifinals al Baix Camp. No és qüestió de fer ciència ficció, ni de fabular sobre si en el tercer partit els igualadins hauríem pogut eliminar el Reus, però si que es va apreciar en aquests partits que el Reus no estava en el seu millor moment de joc i que l'IHC podria haver tingut alguna opció de donar la sorpresa si no hagués estat per la colossal injusticia en que van incòrrer. Vist en la pespectiva del temps que ha passat la ràbia per l'eliminació i sobre tot per les seves conseqüències, encara es fa més gran.

P- Jordi, dol molt haver acabat com vam haver d'acabar no?

RAVENTÓS- Si, sobretot amb un 2 a 0, a la primera eliminatòria i amb tot el que va passar, davant de la teva gent… sap molt greu.

P- I més encara perquè es va fer mèrits per aribar al tercer partit.

RAVENTÓS- Si, la veritat és que ens vam meriexer guanyar. Vaig veure un Reus diferent de l'equip que tots coneixem. Els vaig veure un pèl lents, com bastant cansats. Nosaltres vam tenir moltes oportunitats al tram final del partit, físicament estàvem bé i arribavem molt a porteria. A la pròrroga encara va ser més clar això, va ser quan vam tenir el gol més a prop, però no vam sentenciar i de vegades quan perdones ells a la primera que van arribar, amb un rebot van fer el 0 a 2 a l'eliminatòria.

P- Si, és clar… però perdonar és una cosa però que siguin els àrbitres els que perdonin entre cometes els gols ja n'és una altra, no?

RAVENTÓS- Si, però dels àrbitres és millor no parlar-ne, perquè ja sabem com son. Crec que si van veure el segon gol d'ells també van veure el del Sergi. Diuen que no el van veure i ja no hi podem fer res.

P- Escolta'm, ja tindrem temps de parlar-ne amb més tranquil.litat però aquell partit va ser el teu últim amb l'Igualada, si més no en aquesta etapa. Vas sentir res especial?

RAVENTÓS- Bé, no hi vaig pensar fins que m'estava treient la samarreta, realment. Aleshores si….. A l'acabar el partit estava bastant cremat perquè haviem merescut guanyar i poder lluitar a Reus per poder passar l'eliminatòria. No els vaig veure superior per passar a semifinals a les Comes 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *