Fitxatges-7. O.BARGALLÓ: FAREM UN BON BLOC

És el nou home rècord del PROINOSA Igualada HC. Ha fet una temporada extraordinària. Els seus números contrasten poderosament amb la mala temporada de l'equip tant en resultats com especialment en l'aspecte golejador. 58 gols, quart porter menys golejat i rècordman de l'IHC des que es va instaurar aquest sistema de competició (fins ara el millor registre era de Jaume Llaverola des de la temporada  2002-2003 amb 62 gols al final de la lliga regular). La mitjana és d' 1.8 gols per partit, una xifra a l'abast de molts pocs porters. Ara que els mitjans nacionals estan reivindicant la importància d'aquella lliga guanyada pels Carda, Folguera, Càceres i companyia ara fa 10 anys, vist el domini avassagador instaurat després pel FC Barcelona, l'Oriol és un dels millors arguments per seguir somniar en tornar a aconseguir èxits reivindicables. Des de la porteria, l'Oriol Bargalló, analitza els nous jugadors que tindrà davant seu a la pista.

P- Començant pel que també estarà sota pals, Lluís Tomàs. El coneixes?

O.BARGALLÓ- Si, el conec de les estades. Era un xaval. Fa més de 10 anys. No l'he vist jugar ja de gran, però era un porter que jugava bé. Era àgil i ja tenia bastant la idea del que´s'ha de fer en tot moment. A mi em cau molt bé. Treballarà fort i això sempre és positiu. Em sap greu, però, per l'Ori i el Pove, que també ens han ajudat moltíssim aquest any.

P- El que tindràs més a prop a la pista, serà Marc Navarro.

O.B- Crec que és un bon jugador. No l'he vist massa. Només els 2 cops que hem jugat contra ells i després 4 o 5 vídeos. Treu bé la bola, és àgil i ràpid, i va cara a porta amb encert. No l'he vist molt defensar, perquè quan reviso els vídeos només em miro com ataquen els equips rivals. De fet, també conec molt el seu pare. havia estat directiu meu a l'Horta. Espero que la meva relació amb ell funcioni tant bé com la que vaig tenir amb el seu pare.

P- I Marin?

O.B- Amb el Raül hi he jugat més vegades. A més xuta penals i per això me l'he trobat més a prop. Tècnicament és molt bo, te'n recordes d'ell a cada partit. És incòmode i té un caracter a la pista … peculiar, molt fort , i això ens ha d'ajudar. Espero que aquí faci tots els gols que ha anat fent allà perquè ens aniran molt bé. Crec que podrem fer un bon bloc.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *