ORIOL BARGALLÓ I MARC NAVARRO, A LA PRE-SELECCIÓ DE CATALUNYA

El porter del PROINOSA Igualada, Oriol Bargalló, ha rebut un altre reconeixement a la seva magnífica temporada en la qual ha batut tots els rècords (mireu la notícia anterior). L'Oriol ha estat pre-seleccionat per Jordi Camps per jugar amb Catalunya la Tarradellas Cup a partir del dia 30 a Blanes. El porter de l'IHC s'ha mostrat molt content per continuar tenint la confiança del seleccionador (de fet és lúnic que es manté en relació a l'edició de l'any passat junt amb Adroher) i espera poder entrar a la llista definitiva. I és que el seleccionador ha convocat 13 jugadors i n'haurà de descartar 3 a finals d'aquesta setmana. Els 13 de Catalunya han fet aquest dimarts un entrenament d'una hora a Mataró(3 partits de 20 minuts) i aquest dijous el faran a Sant Sadurní. Per aquest motiu l'Oriol no ha pogut participar en l'entrenament de l'IHC, encara que si que hi ha assistit. De fet l'Oriol podrà defensar sense problemes la porteria de l'IHC al Torneig del Vendrell.

El porter del PROINOSA haurà de disputar-se una de les dues places amb altres dos porters.  David Arellano del Vilanova i Jordi Lòpez del Lloret. Com dèiem Camps ha introduit moltes novetats en aquesta ocasió, amb la voluntat de donar una oportunitat a una nova generació de jugadors. Entre els convocats hi ha també un dels fitxatges de l'IHC per la pròxima temporada, Marc Navarro. La resta de jugadors són: Jordi Esteva i Joan Feixas, del Noia. Albert Casanovas, del Reus. Jordi Adroher, Jordi Carbó i Quim Pujadas del Vic, Dani Rodriguez del Voltregà, Raül Pelícano del Lloret i Jordi Bartrés, del Mataró.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *