CATALUNYA, SENSE BARGALLÓ NI NAVARRO, ENSOPEGA AMB XILE.

No ha començat bé Catalunya la seva participació a la Tarradellas Cup de Blanes. La selecció, amb Oriol Bargalló a la banqueta (avui ha jugat David Arellano) i amb Marc Navarro a la grada (Camps ha cridat 13 homes a la llista) ha caigut per 4 a 3 contra la selecció de xile. El partit s'ha jugat amb les noves normes que s'estan provant aquestes últimes setmanes i ha estat un festival de penals (de fet els últims 4 gols han estat tots de llençament de la pena màxima). Els catalans que s'han avançat amb un gol de Pelícano al minut 21 han vist com Pablo Jara donava la volta al marcador amb dos gols en un minut, ja a la segona part. A partir d'aquí i amb el marcador en contra la selecció ha anat forçant a base de penals els empats (gols de Casanovas (2) i altre cop de Jara)  fins que a falta de 3 minuts Andrade ha fet el 4 a 3 definitiu també de penal. Ara la selecció haurà de guanyar els dos partits que li queden si no vol quedar fora de les semifinals. Per Catalunya han jugat Arellano, Esteve, carbó, Feixas i Pujadas com a cinc incial i també han sortit a la pista Adroher, Casanovas, Pelícano i D. Rodriguez. Pel conjunt xilé que ha celebrat de manera entusiasta  la victòria (el primer cop que derroten una selecció del nivell de la catalana) han jugat: Rodriguez, Jimenez, Diaz, Jara i Salgado. També han participat del triomf Andrade, N. Fernandez i Caceres.

De la resta de la jornada en destaquen l'empat a 5 d'Itàlia contra el Brasil (els italians gunayaven per 4 a 1) i les golejades de la Protex All Star (6 a 1 a França) i del Blanes (5 a 0 a Colòmbia). En aquesta segona jornada es jugaran aquests partits: Itàlia-França, Protex-Brasil, Colòmbia-Catalunya (a les 7 de la tarda) i Xile-Blanes.

Mentrestant el PROINOSA Igualada segueix esgotant els últims entrenaments, sense els internacionals. A aquestes alçades de la temporada, amb la competició acabada de fa setmanes,  es fa difícil mantenir la tensió i es busquen sessions més entretingudes. La d'aquest dimecres ha estat una bona mostra d'això. Un escalfament amb partit de futbol, sèries de remats, d'1 contra porter, de 2X2 i finalment un partidet. Aquest és un menú de treball sovintejat aquest dies per poder acabar la temporada amb bona forma i fer més fàcil la posta a punt de després de vacances.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *