ARA, CATALUNYA

Aquest dimecres comença la participació de la selecció de Catalunya a la Tarradellas Cup amb el porter igualadí Oriol Bargalló com un dels fixes del seleccionador Jordi Camps. De fet junt amb Jordi Adroher són els únics que repeteixen de la convocatòria de l'any passat. Els seus magnífics números a la Ok Lliga en són la causa. La gran temporada que ha fet el porter de Sant Sadurní li han obert la porta altre cop de la selecció. Un altre futur jugador de l'IHC, Marc Navarro, ha format part de la pre-selecció de 13 jugadors que Camps ha convocat per preparar aquesta competició, reconeguda pels organismes internacionals i també els compromisos previs i posteriors (a Navarcles fa dues setmanes i a Reus d'aquí a 10 dies). Catalunya debutarà a les 7 de la tarda contra la selecció de Xile. La resta d'enfrontaments seran World Protex-Franca (4 de la tarda), Itàlia – Brasil (2/4 de 6) i Blanes-Colombia a 2/4 de 9. Dijous Catalunya jugarà contra Colòmbia ( a les 7) i divendres contra el Blanes (a 2/4 de 9). Dissabte es jugaran les semifinals i la final es disputarà diumenge a les 7 de la tarda, davant  les càmeres de TVC. Catalunya aspira a jugar la seva tercera final en 4 edicions. La selecció nacional va guanyar les dues primeres edicions però va quedar fora de la final en la tercera, en la qual el títol va acabar sent per l'equip organitzador, el Blanes).

Mentrestant un altre dels jugadors internacionals de la plantilla del PROINOSA IHC, Edu Fernàndez, rebrà l'ordre del mèrit que concedeix la FEP pel títol aconseguit per la selecció estatal a l'Europeu de l'any passat de Monza. L'Edu segueix preparant a les ordres de Carles Feriche el Campionat del mon de Montreux, on hi pendran part algunes de les seleccions que participen també a la Tarradellas Cup.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *