LLUÍS TOMÀS: HAUREM D’ANAR PARTIT A PARTIT, AMB EL MÀXIM D’HUMIL.LITAT

Mentre Marc Navarro i Raül Marin ja han tingut l'oportunitat de jugar junts i de començar a notar com poden funcionar les coses d'aquí a dos mesos quan arribin els primer partits de pre-temporada,  el tercer dels fitxatges d'aquesta temporada, Albert Tomàs, ha de conformar-se a suportar l'espera amb les enormes ganes que té d'aprofitar l'oportunitat. El porter desprén il.lusió quan se li pregunta per la seva arribada a un vestidor com el de l'Igualada. De moment ja ha tingut el primer contacte amb els que seran els seus companys d'aventura aquesta pròxima temporada.

P- D'entrada el primer contacte va ser molt bó, dius, no?.

TOMÀS- Si, si. va anar tot molt bé. De fet ja els coneixia a tots. I ens van rebre molt bé a tots 3. Ens van fer sentir un mes de l'equip. En tot moment ens vam sentir dins del grup.

P- Tothom que et coneix diu que ajudaràs molt a l'equip.

TOMÀS- Així ho espero. Primer de tot el que haig de fer és intentar adaptar-me. Haig d'aprendre molt i donar el màxim nivell que pugui.

P- I com veus la temporada?

TOMÀS- Hem de fer molta pinya per tirar endavant. Perquè el grup és molt fort. I hi ha qualitat i molta il.lusió. Hem de basar-nos en tot això i anar amb molta humil.litat, plantejant-nos les coses partit a partit

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *