JOAN CARLES, AL MUNDIAL

El tècnic del PROINOSA Igualada es desplaça aquest dimecres fins a Montreux per seguir en directe el tram final del Campionat del Mon que es disputa en aquesta ciutat suïssa. Joan Carles que s'hi estarà fins diumenge hi va amb la intenció de constatar possibles novetats tàctiques o estratègiques utilitzades per les diverses seleccions i també per comprobar el nivell d'alguns jugadors contra els quals l'IHC pot acabar enfrontant-se a la Champions League. Com acostuma a passar en aquest tipus d'esdeveniments el tècnic igualadí també aprofitarà per fer contactes amb representants dels organismes internacionals que aquests dies s'apleguen en terres helvètiques.

Mentrestant, aquest dimecres es fa a la seu central de la Federació Catalana de Patinatge el sorteig de les competicions de la Primera Nacional Catalana i de la Primera Catalana per la pròxima temporada (8 del vespre) . L'Igualada HC serà al bombo del grup B de Primera després que els joves jugadors igualadins salvessin la categoria a l'última jornada. Aquest any no es podrà veure tot un clàssic:  l'Igualada-Piera perquè els verds han perdut la categoria, però si que es mantindrà l'espectacle de disposar d'un derbi comarcal . I això perquè el Montbui ha aconseguit brillantment l'ascens. A més dels montbuiencs també seran nous rivals de l'IHC el Caldes, l'Sfèric de Terrassa (aquí Marc Navarro i Raül Marin podran donar alguns informes a Ramon Peralta ja que s'hi han enfrontat amb la selecció catalana, tot i que qui més informació en tindrà és el capità David Càceres, ja que a l'històric conjunt egarenc hi juga el seu germà Nani). També poden acabar sent rivals alguns dels clubs que han baixat aquest any de Primera Nacional catalana com el Blanes, el Vic, el Roda o el Sant Feliu de Codines.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *