EL PROINOSA HC TORNARÀ A TENIR EQUIPS FEMENINS

El PROINOSA Igualada tornarà a tenir equips femenins 26 anys després. Aquesta ha estat sens dubte la notícia més destacada d’una assemblea plena de novetats. Entre elles que el club i l’Ajuntament presenten candidatura a la copa del rei 2008, que Igualada acollirà la seu de l’associació de clubs o que s’està treballant en un projecte per fer de la ciutat la capital europea de l’hoquei. Això, més el balanç econòmic de l’entitat, la presentació de la nova plantilla i el comiat dels que abandonen el club, ha convertit la primera assemblea de la presidència de Nando Fontanellas en una de les més intenses dels últims anys.

EQUIP FEMENI

Sens dubte és la novetat amb majúscules per aquesta pròxima temporada. L’IHC i el club femení han arribat a un acord d’unificació que enforteix els dos projectes. L’Igualada HC serà ara el segon equip masculí amb més Copes d’Europa (6) i el primer femení amb més campionats d’Espanya (7). El club incorporà dos equips femenins, un de Primera Nacional Catalana (l’equivalent a la Ok Lliga) i un de Segona Catalana.  21 jugadores de les més destacades del país. Amb retorn destacadíssim afegit. Marta Soler torna a Igualada després del seu pas per Portugal i després pel Biescas, amb un currículum ple d’èxits.

Salvador Gil, fins ara president del club femení i Enric Bernadas, vocal de la junta, han valorat molt positivament el procés d’unitat." Estem satisfets i convençuts. Si no no ho hauríem fet perquè econòmicament no teníem dificultats. Però a nivell tècnic ens costava trobar entrenadors. I el nom d’Igualada és molt important, tant a nivell tècnic com d’organització. Nosaltrem erem el club més petit d’Espanya però el que havia aconseguit més titols".

Aquest ha estat el tercer intent d’arribar a un acord. En els altres dos el primer pas l’havia fet l’equip femení i no havia estat possible . Aquest cop ha estat l’IHC qui ha mogut fitxa: "En aquest cas el primer moviment el van fer ells. Ens ho van preguntar. Ho vam analitzar a la junta. Vam arreglar tots els serells, cosa que semblava complicada… però ho vam aconseguir. Els socis van dir si i hem pogut fer l’acord. Que és el millor per tots. Les noies estan molt il.lusionades". S’acaba així amb una certa anormalitat "Si, si. Hem normalitzat la situació. Perquè tots els altres equips estan junts. Hem trencat barreres". A partir d’ara doncs els socis de l’IHC també podran disfrutar amb un hoquei femení "que segurament la gent no s’espera. Si veniu a veure un partit entre dos bons equips veureu joc d’atac, molt obert, divertit…". Pròximament la mevaweb us oferirà un especial sobre la unificació dels dos clubs

BALANÇ ESPORTIU

El vice-president esportiu Josep Maria Oller ha radiografiat la temporada passada i ha presentat les novetats per la pròxima, encapçalades pel nou tècnic, Joan Carles i el preparador, Coco Bariles i passant pels jugadors Raül Marin, Marc Navarro i Lluis Tomàs. Les grans novetats són la candidatura per la pròxima Copa del rei , i la fita que la seu de l’Associació de clubs s’instal.li a Igualada. El projecte més ambiciós en el qual estan treballant des de fa temps club i ajuntament (representat a l’assemblea pel regidor Josep Maria Figueras) és de la capital europea de l’hoquei.

Al final de l’assemblea s’han lliurat plaques d’agraiment a diversos jugadors i tècnics que deixen el club: Jordi Raventós, Oriol Martínez, Ivan Olvera i Albert Tarrida els han pogut recollir en persona. Dani Lòpez, Albert Povedano i Eloi Gaspar tenien compromisos previs i han excusat la seva absència.

BALANÇ ECONÒMIC

El pressupost per la pròxima temporada serà de 736.725 euros. El vice-president econòmic Xavier Bisbal ha avançat que s’espera obtenir un benefici de 29.041 euros que es destinaran a recuperar part dels 70 mil euros de dèficit d’aquesta temporada (motivat entre d’altres per les obres que s’han hagut de fer al club). De fet la directiva, amb l’inestimable suport dels patrocinadors amb PROINOSA al capdavant, te previst  poder eixugar aquest dèficit en els pròxims 3 anys.

PRIMERA ASSEMBLEA DEL PRESIDENT NANDO FONTANELLAS

P- Quines sensacions té per la pròxima temporada?

N. FONTANELLAS- Bé, de prudència. Tinc la sensació que el treball s’ha fet bé. I això és el que més importa.

P- Com veieu l’equip?

N.FONTANELLAS- Veig una plantilla compensada. Falta temps perquè s'acopli, però la plantilla m’agrada.

P- La gran noticia ha estat el de la unificació amb l’hoquei femení, no?

N.FONTANELLAS- Si, si. És molt positiu. Ens dona moltes més possibilitats. Serem més forts junts. Creixerem plegats.

P- I també aspirem a organitzar la Copa del Rei.

N.FONTANELLAS- Si, hi estem treballant amb el Patronat i hem de presentar el dossier plegats. Serà un gran dossier. Tot ho estem fent amb el suport de l’Ajuntament. Esperem aconseguir-ho.

P- Que també dona suport per l’èxit de l’associació de clubs, amb l’objectiu d’aconseguit també ser l’elecció com a capital europea de l’hoquei.

N.FONTANELLAS- Això de l’associació de clubs ho ha gestionat molt directament el Josep Maria Oller. S’instal.larà provisionalment a l’Amelior i després s’obrirà oficina al futur World Trade Center. Tindrem el gerent de l’associació aquí i això serà molt important per la ciutat. I més si acaben sortir-nos-en amb això de la capital europea.

P- Per tant la sensació és que la màquina està en marxa.

N.FONTANELLAS- Si, ara a marcar gols i a guanyar.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *