ASSEMBLEA PER UNA RESTAURACIÓ HISTÒRICA

Aquest divendres es fa al Cercle Mercantil l'assemblea general de socis de l'Igualada HC, en l'acte que tanca oficialment la temporada 2006-2007. Un dels atractius serà la presència dels nous fitxatges de l'entitat, Navarro, Marin, Tomàs i Coco Bariles, però l'autèntic punt estrella serà la recuperació d'una secció que el club no tenia des de fa 26 anys en el que suposa una notícia esportiva i social de primera magnitud.  

Mentrestant fins a 4 jugadors de l'IHC no acaben els seus compromisos amb aquesta assemblea. Els dos porters del  primer equip (Oriol Bargalló i Lluis Tomàs) i el més veterà de la plantilla (David Càceres) i un dels més joves (Raül Marin) participaran aquest cap de setmana a la quarta edició del Torneig de l'OkTitans que es fa a la platja de Comarruga, al Vendrell. Bargallò farà equip amb el capità Càceres i amb l'italià Enrico Mariotti. Marin jugarà amb el seu homònim Raül Pelícano i Arnau Blàzquez i finalment Lluís Tomàs ho farà amb el seu germà bessó, Andreu, i amb en Pere Cañelles. Els 3 equips jugaran al grup A. En el grup C hi ha un altre igualadí, Jaume Llaverola que fa equip amb Francesc Bargalló i Josama Allen. A banda d'aquests la llista de figures de l'hoquei català es completa amb jugadors com Armengol, Gil, Adroher, Carbó, Torra, Benito, Sànchez, Arellano o Ros, entre d'altres.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *