PROINOSA IHC 4 – MATARÓ 3. A LES COMES: VICTÒRIA.

El PROINOSA Igualada ha posat la primera pedra del que vol que sigui una de les màximes de la temporada. De les Comes no s'escapa res, ni un punt. Comprobat, estadístisques a la mà, que part del desastre de la temporada passada neix de la pèrdua de seguretat a casa, els igualadins volen tornar a convertir les Comes en un fortí. I aquest dissabte han fet el primer pas per reconstruir-lo amb la primera victòria de la pretemporada contra el Mataró. El 4 a 3 final no mostra amb exactitud el que ha estat el partit: S'hi ha vist un IHC millorat en relació a Vilafranca, més ambiciós i amb la mateixa facilitat de gol que s'ha arribat a col.locar 4 a 0 (gols de Càceres, Marín, Busquets i Baliu, per aquest ordre) . Els últims 10 minuts el ritme ha baixat i el joc ha estat força pitjor i el Mataró ha pogut maquillar el resultat fins al 4 a 3 definitiu.

De tota manera l'amistós ha servit pel que es pretenia. Joan carles ha pogut fer jugar a tots els seus homes, tret de Jordi Bargalló que segueix el seu descans per precacució,  s'ha vist un bon partit, amb molts gols (17 en dos partits) i s'ha començat a entreveure una màquina que quan superi la fase de rodatge i optimitzi algunes parts de l'engranatge que encara s'han de millorar, pot carburar a altes revolucions i oferir prestacions molt interessants als aficionats. El pròxim partit dels igualadins serà dissabte que vé a Cerdanyola a partir de les 8 del vespre.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *