EDU: EL JOAN VOL QUE CUIDEM TOTS ELS PETITS DETALLS

El PROINOSA Igualada arrenca la seva quarta setmana de treball amb la informació recollida en els dos partits amistosos disputats fins ara -5 a 5 a Vilafranca i 4 a 3 contra el Mataró- com a material valousíssim per fer un diagnòstic de la maduració de l'equip. En els dos partits els igualadins han estat molt vius en atac i millorables en defensa, sobre tot quan s'acabaven les forces en els trams finals de partit. En tot cas, l'IHC està en ple procés d'assimiliació del nou joc que vol implantar Joan Carles i per tant aquests compromisos amistosos han d'ajudar a fer -lo cuallar. El pròxim partit de preparació serà dissabte a les 8 del vespre a la pista del reforçadíssim Cerdanyola on els arlequinats es retrobaran amb vells coneguts com Jordi Guillen i Eloi Gaspar. Abans disposaran de 6 sessions d'entrenament (dilluns i dimecres tarda i dimarts i dijous matí i tarda) per seguir l'evolució mostrada entre el partit de Vilafranca i el del Mataró. Un dels homes bàsic en l'equip, Edu Fernàndez, analitza el moment en que es troba l'Igualada després dels dos primers amistosos de la pretemporada.

P- Edu. Com has vist l'equip en aquests dos partits?

EDU- El balanç és positiu en tots dos partits perquè hem crescut com a grup, una cosa molt important perquè tenim jugadors nous i també una manera nova de jugar. S'han fet coses molt bones en aquests partits. També de dolentes, és clar. Però per això serveixen aquests partits de pretemporada. Per pul.lir petits detalls, per solucionar elements del joc i poder començar la temporada de la millor manera possible.

P- De moment en destaca la capacitat golejadora.

EDU- Bé, si, però són partits de pretemporada. En un partit de la Ok LLiga les defenses seran més fortes. A més només hem fet un gol més que els rivals i això també indica que no hem defensat prou bé. A més ens han remuntat resultats clars com el 2 a 5 fins al 5 a 5 i el 4 a 0 fins el 4 a 3. Hem de seguir treballant.

P- Precisament per això és bó poder tenir tants partits de preparació, no?

EDU- Si, si. Aprens més jugant amb altres rivals que amb els companys de vestidor. I més si són rivals de nivell i amb diferents maneres de jugar. Això ens anirà molt bé.

P- I ja que parlem d'aprendre, que tal va l'aprenentatge del nou llibre d'estil de l'entrenador?

EDU- Bé. Moltes són coses bàsiques que a vegades es descuiden. I el Joan vol que cuidem tots els petits detalls perquè tots junts poden fer una gran diferència. Estem treballant tots fort en això i ho aprendrem.

P- I tu com estas a aquestes alçades de pretemporada?

EDU- Físicament carregat que de fet és el que s'espera. I molt il.lusionat amb l'equip amb moltes esperances de fer un gran grup i fer una bona temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *