TREBALL D’ALTA INTENSITAT

4 sessió de treball de la setmana marcada per l'augment del temps destinat al partit, incidint específicament en el que serà el sistema de joc del PROINOSA Igualada aquesta temporada. Els jugadors cada cop s'endinsen més en tots els conceptes que marcaran la nova manera de jugar.  A banda d'aquest increment del volum de joc l'entrenament ha tingut una primera part molt física i després el col.lectiu s'ha dedicat específicament als porters, en realitat es podria dir que s'ha entrenat per ells. Després s'han jugat dues part de 15 minuts d'alta intensitat i altre cop amb molts gols, 8 en total. El resultat final ha estat d' empat a 4 (amb una brillant remuntada de l'equip que anava 3 gols pel darrera en el marcador).

Aquest dijous la plantilla torna a tenir programa doble i al vespre jugadors i tècnic es desplaçaran a Reus per veure el partit de presentació del que serà el primer rival de l'IHC a l'OK LLiga. Els roig-i-negres presenten els seus nous fitxatges (Paez, Gil, Molet i Platero) davant l'afició en un partit que els enfrontarà al C.P. Vilanova i que començarà a 2/4 de 10. Divendres , l'equip que entrena Manel Barceló, es desplaçarà cap a San Juan, a l'Argentina on participarà a la Copa Daniel Martinazzo, junt amb el Bassano italià com a representants europeu. El Reus seguirà gira després per Xile i no tornarà a Catalunya fins el dia 9 de setembre, 6 dies absn de l'inici de la Ok LLiga.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *