EN PLENA IMMERSIÓ

La plantilla del PROINOSA Igualada segueix immersa en el treball d'assimilació de les noves fòrmules de joc que vol implantar el nou entrenador, Joan Carles. Aquest dimarts, a més de la pallissa física de la doble sessió de matí i tarda, els jugadors s'han sotmés a una revisió detallada del partit que els va enfrontar al Mataró (4 a 3 resultat final). A la pantalla el tècnic ha anat disseccionant totes les accions que havien de ser analitzades col.lectivament, ja fós per positives o per tot el contrari. Després els igualadins han passat a pista per treballar alguns dels aspectes que havien aparegut a les imatges. Concretament s'ha incidit en defensa individual i en finalitzacions de contratac. Mentrestant els porters feien treball específic sota l'estreta vigilància de Coco, el preparador físic. Després s'ha jugat un partidet de 15 minuts que ha acabat amb un resultat de 2 a 0.

Jordi Bargalló ha participat intensament en aquest partidet en el que ha estat el seu segon entrenament complet després del descans per la seva lesió. El davanter ha explicat que es troba "molt bé, perfectament recuperat" i ha reconegut que te "moltíssimes ganes que arribi el partit contra el Cerdanyola", que suposarà a la pràctica el seu debut aquesta pretemporada. Un altre dels jugadors que avui han pres part a l'entrenament, el júnior Jordi Casanovas, és també notícia perquè ha estat preseleccionat pel Mundial Júnior que es celebrarà a Santiago de Xile del 24 de Novembre a l'1 de Desembre. Casanovas és l'únic igualadí en una llista de 15 jugadors de la que n'ha de sortir el grup de 10 que anirà al Mundial.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *