CERDANYOLA 3 – PROINOSA IHC 2. PROVA SATISFACTÒRIA

El PROINOSA Igualada no treballa en aquests partits de pretemporada pel resultat com si que ho haurà de fer, de manera perentòria,  a partir del 15 de Setembre. Joan Carles i els seus homes busquen una altra cosa que un marcador. Busquen informació. Cosa que a aquestes alçades de temporada és un tresor més gran que no pas els resultats en si. És més, aquesta informació s'acaba convertint en inversió per després aconseguir els tant desitjats punts. Per tant i primer de tot, informació. De tot tipus: de quines convinacions de jugadors van millor a un tipus de rival o a un moment determinat de partit, de les millors prestacions de cada home segons allò que es necessiti en pista, de com està el nivell de maduració del joc… Per tot això els partits són més una taula d'assaig, un laboratori de proves, que una confrontació de forces i competències entre dos blocs. Per això l'IHC no ha renunciat a fer al pavelló de can Xarau tots els assajos necessaris, tots els canvis, totes les proves  per seguir millorant pensant més en la Ok Lliga que no pas en la cojuntura concreta del partit contra l'equip vallesà. I malgrat això els igualadins han tingut la victòria a la mà i només se'ls ha escapat per la convinació sempre abrassiva d'oportunitats perdudes i eficàcia final del rival. De tota manera la prova ha estat satisfactòria en paraules del mateix tècnic igualadí, que ha assegurat que "estava molt content per com havia anat tot, pel joc en alguns moments i per tot el que hem pogut veure a la pista. Tot ens ajudarà a madurar" Per Joan Carles també ajudarà a "veure com pot ser de complicat jugar contra la majoria d'equips de la lliga i que necessitarem fer les coses molt bé i amb modèstia per poder arribar a allò que volem".

Pel que fa al partit en si, el Cerdanyola ha estat el primer de marcar a través de Miras que ha pogut robar una bola a mitja pista. El PROINOSA, però,  ha sabut girar el marcador amb gols de l'Edu a passi de Càceres (la tradicional i tan fructífera associació entre els dos) i de Marc Navarro, el seu primer amb l'IHC. Amb l'1 a 2 l'Igualada,  sòlid a la porteria (tant l'Oriol Bargalló com el Lluis Tomàs, que ha aturat un penal) i amb bones estructures en pista, ha passat a dominar el partit i ha disposat de moltes oportunitats per sentenciar-lo (fins i tot una falta directa i un penal) No les ha pogut aprofitar i el Cerdanyola, en canvi, amb dues jugades aillades en els últims minuts, dues contres després de bones opcions de gol igualadines,  ha aconseguit finalment el 3 a 2 final.

Pel que fa als dos ex-IHC que hi ha a les files del Cerdanyola, l'incombustible Jordi Guillen ha fet precisament el gol de la victòria mentre Eloi Gaspar no ha pogut jugar molts minuts perquè ha vist una tagerta blava acumulativa.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *