SETMANA DE MARATÓ DEL PROINOSA IHC

El PROINOSA Igualada afronta la setmana amb més volum de treball de tota la pretemporada. 4 partits (Vic, Lleida, Tenerife i Barcelona) i 4 sessions preparatòries en només 144 hores. Els igualadins començaran la seva particular marató aquest dimarts a Vic on s'enfrontaran a l'equip que entrena Fernando Pujalte i que manté l'estructura de la temporada passada. Dimecres doble sessió de treball: al  matí a l'estadi atlètic i a la tarda al pavelló de Piera on divendres s'enfrontaran al Tenerife (el Pavelló de les Comes està ocupat per la disputa de la Copa dels Pirineus d'handbol). Entremig, dijous a les 6, l'IHC jugarà a Lleida. I finalment, el plat fort,  amb l'enfrontament a Sant Cugat contra el FC Barcelona amb motiu de la Copa Monestir que organitza el club local. Amb aquesta intensíssima setmana l'IHC entra en una nova fase de la pretemporada que suposarà un canvi de xip. Això farà que cada cop vagi agafant més pes l'aspecte competitiu i que les rotacions, els canvis o les estratègies estiguin ja directament relacionades a la conjuntura de cada moment de partit.

Els jugadors han començat aquesta setmana olímpica amb un programa doble. Al matí treball físic però amb patins, a la mateixa pista de les Comes. A la tarda, sessió de vídeo per analitzar el partit contra el Cerdanyola- en paraules dels tècnics segueix la progressió i a cada partit s'aprenen més coses i més bé-. Després, entrenament més de tècnica individual (remats, xuts, treball de contres) que no pas de tàctica col.lectiva. I per acabar el tradicional partidet: dues parts de 15 minuts amb 7 gols (2-1 i 3-1).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *