BONES VIBRACIONS A LES COMES

La setmana ha començat divertida pels jugadors del PROINOSA Igualada. Se'ls ha vist molt animats i plenament satisfets del nivell ofert en els últims dos partits. I aquestes sensacions d'optimisme i de confiança s'han traslladat després a la pista.  La plantilla, amb el suport del júnior Jordi Truyols, ha arrencat la sessió amb un partidet especial,  amb normes no habituals. Després s'han fet estiraments i s'ha passat a treballar la tècnica individual i l'habilitat en la finalització (decisius en les últimes dues victòries de l'IHC). Després d'escalfar a consciència als porters s'han repassat jugades i moviments. El partidet tradicional de tancar sessió (10 minuts amb 2 a 2 final), en aquesta ocasió no l'ha clos. Com a traca final els jugadors han hagut d'afrontar una sessió de musculació en pista. El preparador físic ja els havia preparat un circuit d'exercicis Made in Coco. Ha estat per tant una sessió entretinguda però intensa. Al vestidor igualadí hi ha molt respecte pel Voltregà de Folguera a qui consideren un rival molt complicat (dissabte a 2/4 de 8 a les Comes amb arbitratge de Vidal i Alemany). D'aquí que el bon ambient vagi acompanyat com sempre d'una alta exigència en el treball diari. De tota manera amb el combustible que han aportat les dues últimes victòries el motor dels jugadors arlequinats té autonomia per molts quilòmetres.

Per cert, els equips femenins s'han  apuntat també a la Setmana Fantàstica i han guanyat els seus 2 partits a domicili i per golejada (18 gols a favor 1 en contra). Les noies del DYSER-Totgraf A ho han fet a més en tot un derby (1 a 9 contra el Capellades), amb un alt nivell de joc i jugades espectaculars. L'IHC va deixar sentenciat el partit molt d'hora. Les igualadines ja havien fet 6 gols al minut 15 de la primera part. En el capítol golejador s'ha de destacar precisament l'actuació de Maria Diez que va aconseguir  un doble hat trick, un rècord difícil de veure en una pista d'hoquei. Xavier Claramunt va presentar aquesta alineació:  Laura Balaguer, Maria del Moral, Marta Soler, Maria Diez (6), Anna Gil, Jordina Galan, Ivonne Copoví i Marta Ferran.

Gols: 0-1 Marta Soler (m 2.58), 0-2 Marta Soler (m 6.09), 0-3 Maria Diez (m 7.20), 0-4 Maria Diez (m 11.37), 0-5 Anna Gil (m 0.17), 0-6 Maria Diez (m 15.31). SEGONA PART. 0-7 Maria Diez (m 10.28), 1-7 Florentina Pèrez (m 11.14), 1-8 Maria Diez (m 15.08) 1-9 Maria Diez (m 19.37).

El pròxim rival del DYSER-Totgraf Igualada A serà el potent Cerdanyola. El partit es jugarà diumenge a 1/4 d'1 del migdia a les Comes.

Pel que fa a l'Igualada B va seguir també la mateixa línia i es va imposar amb contundència per 0 a 9a la pista del Sant Feliu de Codines. Les noies que entrena Marta Soler van ser molt superiors i van recuperar d'aquesta manera el camí de la victòria després de 3 jornades molt complicades. Pel DYSER-Totgraf IHC B van jugar: Teresa Bernadas, Carla Calleja (1), Mònica Morros (2), Raquel Bernadas (2), Loide Egea (1), Rut Moya (2), Laura Flores, Esther Alamillo i Sabina Alamillo.

GOLS: 0-1 Raquel Bernadas (m 2.33), 0-2 Rut Moya (m 7.49), 0-3 Mònica Morros (m 8.19), 0-4 Rut Moya (m 955). SEGONA PART. 0-5 Mònica Morros (m 4.49), 0-6 Carla Calleja (m 15.24), 0-7 Pròpia porta (m 16.20) .0-8 Loide Egea (m 17.10) i 0-9 Raquel Bernadas (m 19.27).

L'IHC femení B jugarà també diumenge a les Comes, en aquest cas a 3/4 d'11 i contra el Breda.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *