MARC NAVARRO A LA COPA AMÈRICA

El defensa del PROINOSA Igualada, Marc Navarro ha estat seleccionat per Jordi Camps per representar Catalunya a la Copa Amèrica que es disputa a Recife, Brasil, del 29 d'Octubre al 3 de Novembre, amb la participació de l'Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, els Estats-Units i Sudàfrica , que hi participa amb una wild-card de l'organització. La llista definitiva de Catalunya per aquest campionat oficial la formen:

PORTERS: Octavi Tarrés (FCB) i Oriol Pons /Voltregà/

JUGADORS: Marc Navarro (PROINOSA IGUALADA), Ivan TIbau (Lloret), Miquel Masoliver (FCB), Jordi Molet (Reus), Albert Casanovas (Vilanova), Xavi Lladó (Blanes), Eloi MItjans (Noia) i Jordi Carbó (Vic).

L'expedició catalana sortirà de Barcelona a les 5 del matí de diumenge, en un vol que farà escala a Lisboa. El seleccionador català ha assegurat que ha " intentat no perjudicar cap equip " amb la llista, ja que no s'ajornarà cap partit de la Ok Lliga. Per aquest motiu ha convocat 1 jugador per equip (tret del Barça que n'aporta 2). I és que la col.laboració dels clubs amb la selecció ha tornat a ser extraordinària. Marc Navarro, per exemple, es perdrà dues jornades de la competició, contra el Noia i contra el Lleida. amb l'agreujant que l'IHC ja té una baixa al darrera, la del capità David Càceres, lesionat.

La confirmació de la llista per la Copa Amèrica ha coincidit amb un dia de sessió doble pels jugadors de l'IHC. A la tarda han tingut vídeo, mitja hora de treball físic Made in Coco i després un entrenament de pista on s'han exercitat especialment els contratacs i aspectes concrets de tàctica. Al matí hi havia hagut sessió voluntària per treballar la tècnica individual. Precisament Marc Navarro ha estat un dels jugadors que han assistit a l'entrenament matinal. Un Navarro que viu uns dies especials. Dissabte va debutar a la Copa d'Europa i ara li arriba una nova convocatòria de Catalunya per un torneig oficial (ja va estar a la Tarradellas Cup).

P- Felicitats, Marc. Content suposo.

NAVARRO- Si, molt content. És un premi que em prenc amb molta il.lusió. Hi anirem a intentar-ho fer bé. L'únic PERÒ  és que em perdré dos partits amb l'Igualada. La veritat és que em sap molt greu. Hauria de ser compatible, s'haurien d'ajornar els partits. Però és un tema de federacions i va com va.

P- A banda d'aquest PERÒ, molt important, anar amb CATALUNYA és alguna cosa especial, no?

NAVARRO- Si, si. Per qualsevol català defensar la teva selecció és molt il.lusionant.

P- Que et sembla la llista?

NAVARRO- La veritat és que tot i que l'han fet vigilant de perjudicar el menys possible els clubs, Catalunya pot fer moltes seleccions i totes serien competitives. Aquesta també anirà a guanyar.

P- ja sabem que l'important és que catalunya hi sigui. Però guanyar ajudaria a fer sentir als aficionats que no tenir-te durant dos partits ha servit d'alguna cosa, no?

NAVARRO- Si, si. Seria molt bó tornar amb el títol. I sobre tot que nosaltres, que els companys, guanyin els dos partits de lliga. Em fa molta ràbia perdre-me'ls i més sent els meus primers mesos a Igualada.

P- Escolta'm Marc. Vas de bona notícia en bona notícia. Dissabte vas debutar a la LLiga Europea. I quin debut!. Quant siguis vellet podràs dir als nets : Vaig debutar a la Copa d'Europa i en vam clavar vuit.

NAVARRO- Si, la veritat va ser una experiència nova. Des dels àrbitres, a jugar contra un equip estranger, en competició oficial mai hi havia jugat… també alguna norma que em costa una mica pensar-hi, la del peu per exemple, i content. Perquè el debut va ser amb victòria que era el que importava i a més, crec que el públic s'ho va passar bastant bé.

P- Just quan es va anunciar el teu fitxatge, en una de les teves primeres declaracions,  vas assegurar que t'agradava com jugava l'IHC. T'agrada com esteu jugant, ja amb tu també a la pista? T'ho estàs passant bé?

NAVARRO- Si, si,si. Él que passa és que crec que ens ho hem d'acabar passant molt millor. Quan dominen més tot el sistema que ens està ensenyant el Joan ens ho acabrem passant molt millor. ara encara estem en aquella etapa que estàs a la pista pensant en el que has de fer. En el moment que tot ens surti per automatismes serà l'òstia.

P- Després del 2 a 5 a la Corunya ens vam conscienciar de tocar de rodes a terra. Ara després del 8 a 3 al Candelària, les rodes han de seguir al mateix lloc, no?

NAVARRO- Si, si, si. El de dissabte va ser només un partit. El vam disfrutar. I des de l'endemà ja estem pensant en  el següent, en el Voltregà que sereà un rival molt complicat. El de dissabte se'ns va posar de cara, vam començar marcant. Quan els equips petits se't posen per davant és quan realment costa. Hem d'intentar que ens hi posem nosaltres i el partit no sigui tant complicat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *