TOT APUNT PER DISSABTE.

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dijous al migdia l'últim entrenament per preparar la visita dissabte a les Comes del Voltregà. La sessió ha arrencat a la sala de vídeo per passar després ja a la pista on un cop fet l'escalfament els jugadors han realitzat diversos exercicis ofensius: Remats a porteria, entrades d'1 contra porter, xuts, finalitzacions de jugades, rodes de contraatacs. Joan Carles i els seus homes han repassat també alguns aspectes concrets de tàctica i després han passat a fer diversos partits en pista reduida que han acabat amb el tradicional a tota pista (amb resultat 2 a 1 i 4 a 1).
A la tarda alguns jugadors de la plantilla, que encara no ho havien fet, han passat la revisió mèdica mentre Marc Navarro ha estat present a Barcelona a una recepció oficial amb motiu de la Copa Amèrica que arrenca dilluns. La secretària general d'esports, Anna Pruna,  ha rebut als integrants de la selecció nacional i els ha reconegut que l'hoquei patins és "dels que més han lluitat pel reconeixement de les seleccions catalanes a nivell internacional". Per la seva banda el seleccionador ha agrait l'esforç dels equips que cedeixen els jugadors i ha deixat clar que "el fet de poder competir ja és un èxit. Sabem que portarem tot un país al darrera". La delegació catalana sortirà diumenge de matinada cap al Brasil i dilluns ja debutarà contra un dels favorits, la selecció de l'Argentina.
Mentrestant ha arribat un avís molt clar de les dificultats que el PROINOSA Igualada trobarà a l'hora d'intentar puntuar al Pavilhão da Escola Cardeal Costa Nunes, a Madalena, a l'illa de Pico, en un dels desplaçaments de la LLiga Europea.  El Candelària, ha empatat en la jornada intersetmanal de la lliga portuguesa davant del mateix líder. Un Porto que arribava a les Açores amb 4 victòries en 4 partits., que va poder mantenir la imbatibilitat però cedint, això si el primer empat de la temporada (2 a 2). A la mitja part els picarots guanyaven per 1 a 0. El Porto va aprtetar a la segona part i li van donar la volta al marcador però finalment el Candelària va aconseguir empatar un partit que per joc hauria d'haver guanyat. Els picarots es mantenen cinquens amb 10 punts, a cinc del Porto. Per l'equip de les Açortes van jugar: Paulo Matos,  Tiago Resende, Luís Matos, Ricardo Santos, Mauro Fernandez, Eduardo Brás, João Matos, Pedro Afonso (1) , Cândido Oliveira (1). i Rui Pereira.  

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *