EL PROINOSA ES PREPARA PEL VOLTREGÀ

El PROINOSA Igualada segueix la preparació pel pròxim partit de la Ok Lliga contra el CP Voltregà. Aquest dimecres els jugadors han tingut sessió de Coco per espai de mitja hora. Després han fet partits de 2 x 2, exercicis de contraatacs i treball específic de tàctica, la filosofia de joc que vol implementar Joan Carles i que cada cop s'evidencia més a la pista durant els partits. L'entrenament ha acabat amb un partit a tota pista que ha acabat amb un resultat altre cop ajustat, 2 a 3. Tots aquests dies l'absència del lesionat David Càceres, l'estan suplint jugadors del júnior del club. Dimarts va ser, per exemple, Jordi Tuyols qui va ajudar al primer equip en la sessió preparatòria. Aquest dimecres ha estat el torn de Joan Raja, un altre dels integrants d'una generació que promet molts èxits futurs a l'entitat. L'IHC es tornarà a entrenar aquest dijous. Ho farà amb una sessió matinal, prevista per 2/4 d'1 del migdia.

Mentrestant l'actualitat esportiva passa per la final tornada de la Supercopa d'Espanya que han disputat el FC Barcelona i el Reus, el pròxim rival dels igualadins a la Copa d'Europa. El títol ha estat finalment pels blaugranes tot i que han perdut per 2 gols a 1. Un gol a falta de 2 minuts de Borregan li ha donat el títol al Barça que havia gunayat a l'anada per 4 a 2.

I encara un últim apunt. Un dels próxims rivals del PROINOSA, en aquest cas a la lliga, el Vilanova ha canviat d'entrenador. La directiva de l'equip del Garraf ha cessat Alberto Mazon pels mals resultats d'aquest inici de temporada (sobre tot la golejada a casa contra el Follonica a la LLiga Europea). El seu lloc l'ocuparà Josep Lluis Del Riu, que just aquesta temporada ha penjat els patins. El Vilanova visitarà les Comes a la 13ena jornada, el dia 1 de Desembre

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *