NAVARRO DECISIU EN LA VICTÒRIA DE CATALUNYA A LA COPA AMERICA

El PROINOSA Igualada ha encetat la preparació per la jornada doble d'aquesta setmana, amb especial atenció al primer dels dos partits, el que s'ha de disputar dijous a les 7 al pavelló de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. L'entrenament d'aquest dilluns ha estat el primer sense Marc Navarro, que hores després ha debutat amb Catalunya a la Copa Amèrica. Ha estat clarament una estrena positiva. Primer perquè la selecció ha començat amb victòria i després perquè el Marc ha estat un dels més destacats del partit. Navarro no ha sortit d'inicial i no ha entrat a la pista fins el minut 11 i 40 segonssubstituint al jugador del FC Barcelona, Masoliver. En aquell moment Catalunya perdia per 1 a 0 i no trobava la manera de superar la velocitat i intensitat defensiva d'una jove selecció argentina. El jugador de l'IHC ha estat decisiu per la remuntada. 1 minut després d'entrar a pista ha fet una assistència de gol d'àrea a àrea habilitant al davanter del Noia Mitjans (un altre dels destacats amb un hat trick) per fer el gol de l'empat. Tot i això l'argentina s'ha tornat a avançar amb un gol de Morilla. Amb l'1 a 2 ha acabat la primera meitat. Navarro s'ha mantigut a l'equip a la segona part. Ha jugat els primers 5 minuts, els suficients per fer una de les seves jugades màgiques, amb una entrada vertiginosa per la laateral esquerra que ha acabat amb una assistència mil.limètrica per Molet per fer el 3 a 3 (abans TIbau havia empatat a 2 i 6 segons més tard l'argentina s'havia tornat a avançar amb un gol del segon golejador de la lliga argentina, Lucas Ordoñez). Altre cop Navarro ha estat decisiu perquè el 3 a 3 ha acabat de trencar als joves argentins que sense forces han vist com Catalunya s'acabava imposant per 6 a 3, un resultat massa ampli pel que s'ha vist a la pista de Recife.

En els 13 minuts i mig que ha estat en pista, Navarro ha presentat unes estadístiques excelents. 2 assistències de gol, 2 remats a porta, 2 slàloms, 3 recuperacions  i una oportunitat de gol molt clara després d'un teva-meva amb Molet a 26 segons per acabar la primera meitat. En definitiva un bon partit del marc en el debut de Catalunya a la Copa America. Aquest dimarts l'Igualada tornarà a treballar per la jornada doble de la Ok LLiga, mentre a  6653 quilòmetres de distància un dels seus juagdors més en forma defensarà Catalunya en dos partits també. Contra Sudàfrica i Colòmbia.

CATALUNYA 6 (1/5) Tarrés, Tibau (1), Carbó, Masoliver i Molet (1), equip inicial. MItjans (3), Lladó (1), Navarro i Casanovas.

ARGENTINA  3 (2/1) G. Aguirre, Ordoñez (1), F. Roca (1), Morilla, Martinez, Pascual i Escary.

GOLS: 0-1 Roca (m 9), 1-1 Mitjans (m 12.40), 1-2 Morilla (m 17.30). SEGONA PART. 2-2 Tibau (m 3.11), 3-2 Ordoñez (m 3.17) , 3-3 Molet (m 4.24), 4-3 Mitjans (m 18.12), 5-3 Mitjans (m 14.29), 6-3 Lladó (m 16.20).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *