J.CARLES: ENS FALTA MANTENIR LA IDENTITAT AMB EL MARCADOR EN CONTRA

El PROINOSA Igualada arrenca setmana amb sensacions copiades d'ara fa 15 dies després de l'ensopegada a casa contra el Tenerife. Igual que aleshores l'equip acaba de perdre a casa i afronta dos partits seguits (Noia fora i Lleida a les Comes) amb la mateixa necessitat de punts i de trencar definitivament amb la irregularitat que els persegueix. Després de dues autèntiques exhibicions contra el Liceo i el Candelària el partit davant del Voltregà va suposar una passa enrera que necessitarà de molta autoreflexió per poder-la superar. D'entrada els resultats aconseguits suggereixen que l'equip està més còmode davant dels equips grans i en canvi pateix molt quan li cau l'obligació de fer aquest paper. És com encara no hagués adquirit la suficient autoritat com per saber controlar un partit del tot en circunstàncies com aquestes. Sigui com sigui, el que si que és una evidència és que la síndrome del Dragon Khan només s'eliminarà a base de molta autocrítica  i d'encara més treball. És el que garanteixen els jugadors aquesta setmana tot i l'entrebanc afegit de l'absència de Marc Navarro seleccionat amb Catalunya per la Copa Amèrica. De fet la selecció ha arribat aquest diumenge a la nit, hora catalana, a Recife. Curiosament, segons informa Solohockey,  ho han fet junt amb els 3 jugadors que militen a la lliga portuguesa, Didí, Cacau i Bruno Matos jugador del Candelaria, rival dels igualadins a la Lliga Europea. Catalunya debuta aquest mateix dilluns contra l'Argentina (2/4 de 12de la nit pel C/33).

Imatge de http://www.fecapa.cat/index.asp. La selecció amb 2 igualadins (Marc Navarro i el periodista Manel Buron)

Joan Carles, el tècnic igualadí, analitza els perqués de la derrota de dissabte, les perspectives d'una setmana doble i l'absènbcia importantíssima de Marc Navarro que deixa l'equip pràcticament en quadre.

P- D'entrada Joan que ens va passar dissabte?

J.CARLES- Tot i que hem millorat ja en algunes coses, ens falta ara madurar com a equip, saber jugar amb el marcador en contra, que ens costa. I bé, hem de seguir treballant per poder tenir sempre la mateixa identitat, que els partits quan se'ns torcen no em de pensar en el resultat sino en el que toca fer en aquell moment, quina agressivitat i quina tensió hem de tenir… I hem de millorar en aquests aspectes, que són moltes petites coses que fan que un equip sigui sòlid.

P- De moment només s'hacomençat guanyant contra  el Vic, el Liceo o el Candelària, la resta s'ha arrencat amb el marcador en contra.

J.CARLES- I l'únic que vam poder remuntar va ser el Vilafranca.  No hi crec amb la mala sort . Quan anem contrarellotge apareix la precipitació i això fa que el tant per cent d'efectivitat sigui més baix… aquella dècima de segon per posar-te bé no l'esperes i remates abans d'hora. I remates molts cops però sense tant sentit… Són cosetes que haurem d'anar millorant. Estic content de la lluita dels jugadors. S'han buidat a la pista, això si, un 10. Però hem d'anar ajustant aquestes coses perquè siguem més efectius, més cerebrals quan les coses no ens van bé.

P- Una ensopegada que va coincidir amb resultat que ens afavorien. Una llàstima, no?

J.CARLES- És una demostració que la lliga està molt igualada. Aquesta jornada hi havia partits molt compromesos i teniem la voluntat de mirar d'aprofitar-ho. Però les coses no ens van sortir bé. Hem d'estar tranquils. Enfadats si, Hem passat un mal cap de setmana, segur. Però que aquestes sensacions negatives ens serveixin perquè tinguem més força i més capacitat de sacrifici per millorar.

P- I ara una setmana, amb poc temps per treballar, amb 2 partits i amb la baixa de Navarro.

J.CARLES- Si, si. Tot és complicat, però les coses s'han d'afrontar. Hem d'anar a Sant Sadurní i intentar treure un bon resultat. Tenim equip per fer-ho. Si treballem amb humilitat tenim equip per fer-ho. Ho hem d'anar a buscar. I després amb el Lleida…tots els partits són complicadíssims. Hem de pensar en el primer. Després ja pensarem en el Lleida. I plantejar bé els partits, sortir seriosos i mirar de solucionar aquestes petites coses que farà que siguem més efectius i competitius.

P- Per cert, un apunt dels àrbitres de dissabte?

J.CARLES- Bé, no van tenir el seu primer dia. Quan perds de vegades en veus més d'aquestes que podríen haver estat a l'inrevés. Però bé. No és culpa dels àrbitres que el Voltregà es posés per davant, que juguessim amb precipitació…No acompanya, és cert, sembla que ho tinguis tot en contra… però no puc dir res, no puc dir res.

P- LLàstima per la gent.

J.CARLES- Si, em sap molt greu. Hem fot una ràbia! Quan  tinc ganes de fer-los disfrutar… l'altre dia amb el Candelaria després et trobaves gent que et deia quin partidàs! bcom hem disfrutat! Estem treballant perquè algún dia els fem disfrutar de manera més seguida. Esperem que a la propera els donen una alegria.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *