REPASSAR I CÒRRER

O el que és el mateix, en  paraules més tècniques: Sessió de vídeo i treball físic. L'entrenament del PROINOSA Igualada d'aquest dimarts s'ha basat en aquests dos aspectes per seguir preparant el compromís de dissabte a la pista del Blanes. Dos aspectes que són bàsics en el sistema de treball de Joan Carles. L'anàlisi al detall del joc de l'equip i després una revalorització física amb jocs, carreres i musculació sota la mirada atenta de Coco Bariles. De fet aquests intensius de treball que dirigeix el preparador físic del club ja van mereixer comentaris elogiosos a Reus on els mitjans locals (com recollíem ahir) es feien creus que els igualadins exhibissin una forma física molt superior a la del Reus tot i disposar de moltes  menys rotacions que no pas els roig-i-negres.

Mentrestant Jordi Bargalló ha treballat a l'Squash Igualada amb el fisioterapeuta del club, Jordi Campo, per poder recuperar al 100 per 100 la flexibilitat de la cama després de tenir-la tant temps immobilitzada. La realitat és que el davanter de sant sadurní ja aconsegueix una flexió de 90º i això el fa estar força esperançat, com ha reconegut ell mateix a la mevaweb. "La cama va molt millor. Ja porto 2 dies de recuperació i va seguint els seus terminis. Estic amb moltíssimes ganes de tornar!!!"

D'entrada Jordi Bargalló serà segur baixa aquest dissabte a Blanes en el partit que enfronta els igualadins al segon classificat de la lliga, un partit, per cert, que ja té àrbitres. Seran la parella VIdal i Garrote.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *