BUSCANT FINALS FELIÇOS

Treball molt intens aquest dimecres dels jugadors del PROINOSA Igualada en el tercer entrenament de la setmana. La sessió s'ha basat molt en els aspectes ofensius i de finalització. A partir de diversos exercicis els jugadors han treballat situacions de remats, últim passi o contratacs, per buscar el final feliç de cada atac que no és altre que el gol. A l'entrenament s'ha tornat a viure una mostra de la mala sort que persegueix de moment a l'Igualada en aquest inici de temporada. Joan Carles havia convocat per la jornada de treball a dos jugadors júniors, com en tots els entrenaments d'ençà que es van lesionar David Càceres i Jordi Bargalló. Els elegits eren Joan Muntané i Joan Raja. Però un dels dos no ha pogut entrenar per culpa d'una …lesió. Joan Raja es va fer mal als abductors a l'entrenament de dimarts amb el seu equip, el júnior A, i això l'ha deixat fora de la sessió preparatòria amb el primer equip.

Aquest és l'últim episodi d'una llarga llista de desgràcies físiques que persegueixen a l'equip des que va començar la lliga. Des d'aquell 15 de setembre s'han disputat 11 jornades i el PROINOSA ha acumulat fins a 8 lesions enteses com a tal (sense comptar-hi les molesties habituals per cops o rebrincades habituals).  A les de llarga durada de Càceres i Bargalló s'hi han d'afegir els problemes que han arrossegat Edu Fernàndez, Marc Navarro, Lluis Tomàs o Sergi Montferri i les lesions dels júniors que donen suport al primer equip com ha estat el cas de Jordi Casanovas o ara de Joan Raja. Un autèntic malson que ha impedit de poder treballar al 100 per 100, però que no ha fet més que augmentar la implicació dels que quedaven sencers en el projecte col.lectiu. Ara aquests sencers o gairebé sencers hauran d'afrontar un dels desplaçaments més complicats de la temporada davant d'un Blanes que també ha rebut la visita de l'infortuni, encara que sigui en menor quantitat. L'equip de la Selva té un jugador lesionat, Kimi Ridaura, però en realitat no ho notarà a efectes de banqueta i rotacions perquè Sucarrats, un ex-igualadí, s'ha fet amb els serveis del veteraníssim Dani Viñas, un altre ex-IHC per ocupar el seu lloc a l'equip. Amb el seu retorn Viñas passa a ser l'avi de la competició, amb 41 anys.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *