NO HI HA MANERA DE SER-HI TOTS.

El PROINOSA Igualada no aconsegueix deixar buida la infermeria. El dia que David Càceres es reincorporava als entrenaments i s'afegia així a Jordi Bargalló que ja ho havia fet el dia anterior, ha aparegut a les Comes Lluis Tomàs amb la mà enguixada. A l'entrenament de dimecres va aturar una bola amb tanta mala sort que li va trencar un dit de la mà esquerra.  Tot i que el porter de Tremp va aguantar el dolor com va poder per no perjudicar el treball dels companys aquest dijous una radiografia ha comprobat que hi havia fissura i que s'havia d'immobilitzar la mà. Conseqüència, tres setmanes de baixa. El lloc de Lluis Tomàs l'ocuparà el porter del júnior A Albert Lòpez en una llista on hi tornen els dos lesionats fins ara. Càceres i Bargalló seran dissabte a les Comes amb els seus companys i fins i tot podrien disposar d'alguns minuts. El partit que es jugarà a l'horari habitual de 2/4 de 8 l'arbitraran Ribó i Rovira.

P- Lluis, quina mala sort!. Que t'ha passat?

TOMÀS-Va ser ahir, un xut a la mà. M'he trencat el quart metacarpià de la mà esquerra. Per sort no hi ha desplaçament i és més un fisura. Amb guix ho arreglarem. Però és tota una trastada,  ara que hi som tots, que estavem entrenant molt bé. És un moment perquè hi fossim tots i estiguessim junts.

P- Tot i que vas notar el mal de seguida vas voler acabar l'entrenament Lluís.

TOMÀS- Si, vaig seguir entrenant amb la mà trencada. M'hi vaig ficar gel i vaig continuar. No estem ara en un moment que ens puguem permetre plegar d'un entrenament a mitjes. Si anessim primers potser no hagués continuat, però havia de seguir. Pels companys. Per ajudar a l'entrenament.

P- Som en un moment complicat, deies. Com veus l'equip?

TOMÀS- El veig bé. Hem fet entrenaments molts seriosos. Ja amb tota la plantilla. I amb agressivitat i intensitat, com demana el Joan. I és clar que no podia deixar de ser-hi encara que em fes mal.

P- Però tu sospitaves que t'havies fet alguna cosa?

TOMÀS- Jo pensava que no era normal el mal que em feia. He passat mala nit. Aquest matí em feia més mal. Trencat, no ho sé, però que hi havia alguna cosa estranya si que ho sabia. Hem anat amb el doctor Abad i el fisio, el Jordi Campo,  a fer una radiografia. I es veia molt clar. Hi havia una ratlla. han avisat al doctor Cañamares. M'ha enguixat i tres setmanes aturat.

P- gairebé ja per l'any que vé, així.

TOMÂS- No, no. Tenim entrenament el 29, 30 i 31 i jo hi vull ser. Avui he tingut enveja sana d'un entrenament on ja hi erem tots i que l'hem fet a "tope".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *