TORNA EL CAPITÀ !

 

David Càceres ja té l'alta mèdica i ja es pot reincorporar de manera immediata als entrenaments. La revisió que li ha fet aquest dimecres el traumatòleg Xavier Mir, que el va operar ara fa un mes i 18 dies, ha permés concloure que la lesió al canell ja està superada i que el doble 8 igualadí ja està en disposició de tornar al treball amb els seus companys. Una extraordinària notícia pel tècnic Joan Carles ,i pel mateix equip, donada la importància del capità tant dins com fora de la pista. Ara caldrà decidir quan es pot produir el seu retorn als partits però el que és cert és que Càceres està físicament a punt per jugar perquè la seva lesió no li ha impedit de seguir fent el treball físic necessari per mantenir-se en forma. Per cert que l'altre lesionat d'importància, Jordi Bargalló, també ha donat bones notícies ja que aquestc dimecres ja s'ha pogut entrenar a pista amb el grup. Demà coincidiran tots dos, Càceres i Bargalló, i per primera vegada en molt temps Joan Carles podrà disposar de tota la plantilla si més no, de moment,  per poder afrontar un entrenament. Aquest dimecres ha estat el júnior Joan Massoni qui ha ajudat el primer equip en la tercera sessió preparatòria de la setmana.

P- Bones notícies, David.

CÀCERES- Si. El doctor Xavier Mir diu que està molt bé. Ja només amb una molt mínima inflamació. M'ha dit que començi a entrenar, vigilant una mica, i que escalfi sempre la mà abans de fer res. Estic content perquè em pensava que em diria que encara no. Aquest dijous ja m'entrenaré i dissabte m'agardaria equipar-me.

P- Ja t'hi veus dissabte?

CÀCERES- Per mi segur. Parlaré amb el Joan a veure com ho veu. Equipar-me crec que podria, jugar ja dependrà del mister.

P- Ja no podies més de ganes de tornar no?

CÀCERES- Mira, ara fa 7 setmanes que em van operar. I el doctor sempre deia entre 6 i 8. Per tant s'han complert els terminis. S'ha recuperat tot molt bé. Era una lesió important perquè ho tenia molt malament i ha anat molt bé.

P- Com has vist l'equip des de fora. La veritat és que ho hem estat passant malament.

CÀCERESÉs que també faltava el Jordi. I en un esports en que hi ha 8 jugadors de pista que en faltin 2 és important. Sobre tot a casa que és on s'ha de crear més. De tota manera en molts partits hem jugat bé i no hem tingut gens de sort.

P- Tothom espera el teu retorn com una solució a alguns dels problemes que s'ha trobat l'equip.

CÀCERES- Home. Jo no tinc cap vareta màgica… potser si que em toca una mica el paper de director de joc però fins i tot encara que no arribem a jugar, que el Jordi i jo puguem estar a la banqueta segurament també ajudarà anímicament a l'equip. Veurà que ja hi som tots. Que l'equip està complert.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *