EDU, J.BARGALLÓ i MARTA SOLER, AMB CATALUNYA

Els davanters del PROINOSA Igualada, Edu Fernàndez i Jordi Bargalló, han estat convocats per Jordi camps pel partit que Catalunya jugarà aquestes festes de Nadal contra una selecció mundial. Marta Soler ha entrat també a la llista en aquest cas de la selecció femenina. La llista definitiva en categoria masculina és aquesta:

Edu Fernàndez i Jordi Bargalló (PROINOSA IHC)

Mia Ordeig i Lluis Teixidó (FCB)

Romà Balcells i Marc Torra (Vic)

Ivan Tibau i Ferran Serra (LLoret)

Freixes (Blanes)

Marc Gual (Reus)

El partit entre Catalunya i el Reno All Stars, en categoria masculina i femenina,  serà l'eix central de la festa de l'hoquei que se celebrarà el 29 de desembre al palau Blaugrana. Per cert, també hi haurà presència igualadina a la selecció mundial masculina, ja que la porteria la defensarà Jaume Llaverola.

El seleccionador de la selecció femenina, Josep maria Barberà ha convocat aquestes jugadores:

Marta  Soler (DYSER-Totgraf IHC)

Marta Bartrés /Mataró/Laia Salicrú (Arenys de Munt)

Mònica Piosa (Cerdanyola)

Paula Torner, Emma Corominas  (Vic)

Berta Tarrida (Noia)

Cristina Barceló, Anna Romero /Voltregà/

Rosa Tamburini (Sant Cugat)

Un dels convocats, Edu Fernàndez,  ha expressat a través de la mevaweb la seva alegria per la convocatòria.

P- Edu, aniràs per primer cop al partit de Nadal amb Catalunya.

EDU- Si. de fet ja hi havia anat en alguns amistosos. Però un partit com aquest, amb 5000 persones al Palau Blaugrana, em fa molta il.lusió.

P- És un dia especial.

EDU- Si. és un dia per disfrutar. Jugarèm contra un gran equip, amb grans jugadors i envoltat també de grans jugadors com a companys. Serà un partit espectacular.

P- La notícia t'arriba quan els teus gols són decisius, com dissabte contra els alemanys del Cronenberg.

EDU- Bé. És tot l'equip que està col.laborant amb gols importants. Com per exemple el Ton que ara està agafant protagonisme també en això. El que fem és seguir treballant per mantenir la bona línia. Hem de millorar encara i esperem que, amb el temps que queda per la fase decisiva de la temporada, ho puguem aconseguir.

P- I ara ens arriba un Reus que serà tant complicat com el Barça.

EDU- Si, si. El de dissabte és un partit molt important. Després d'una primeras volta irregular, ara volem intentar agafar els de dalt i això passa per guanyar a casa i si ho fem davant del reus, ens donarà també confiança de cara a la Lliga Europea.

Uns satisfets Edu i Jordi han participat junt amb els seus companys en el segon entrenament de la setmana. Primer hi ha hagut una sessió de vídeo i després hi ha hagut treball de tècnica individual, tàctica i un partidet que ha acabat amb un resultat de 6 a 2. El porter de la base Jordi Haro ha tornat a substituir als lesionats LLuis Tomàs i Albert Lòpez.

Mentrestant el pròxim rival està instal.lat encara en la derrota contra el candelària a la LLiga Europea. El tècnic roig-i-negre, Manel barceló ha fet unes declaracions, recollides pel portal Reus24, en les quals assegura que els jugadors baixen la motivació segons qui sigui el rival, que "no li estan fallant " a ell sino al club i que ja no està disposat a "seguir aguantant". Per cert, Barceló també ha comentat, sense dir noms, que està fart de que bastants jugadors no estiguin al cent per cent, uns dies de manera oficial i d’altres, no. “Dir mitges veritats al final em cansa. Tinc esquena, però tanta no".

Finalment un resultat d'uhn partit ajornat de la 13ena jornada: Voltregà 1- Noia 1.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *