TOMÀS. FORA GUIX

Aquest dijous li retiren el guix de la mà al porter del PROINOSA Igualada, Lluís Tomàs. Han estat 23 dies des que es va lesionar en un entrenament el 27 de novembre.  El LLuís reconeix que està molt content: Si, si, content i ansiós de tornar al 100 per cent". Ara li queda el treball d'agafar de manera ràpida el ritme dels seus companys. "Recuperació concreta no en tinc de moment, però segurament hauré de fer exercicis per recuperar la musculació". Tot i la lesió Tomàs ha estat constantment al costat de l'equip. Als partits se l'ha vist implicadíssim a la banqueta, pràcticament sense asseure's mai. De fet la seva conexió ha estat extra, perquè dissabte va haver de substituir a Albert Lòpez, el seu substitut, perquè també es va lesionar (té una bursitis de la que s'està recuperant) i eren junt amb l'Oriol Bargalló els 3 únics porters inscrits a la LLiga Europea. Amb tots dos lesionats, diversos porters de la base han estat convocats per entrenar-se amb el primer equip. Aquest dimecres ho ha fet Josep Ferrer, en una sessió preparatòria definida com a competitiva i divertida pels que hi han pres part. Aquest dijous hi haurà l'últim entrenament abans del partit de dissabte contra el Reus Deportiu.

A Reus mentrestrant hi segueixen havent reaccions a la derrota contra el Candelària. Segons explica el portal Reus 24, aquest dimarts el president del club, Joan Sabater es va tancar durant un quart d'hora al vestidor amb el tècnic, Manel Barceló, i els jugadors per tractar dels problemes sorgits arran de la derrota a les Açores i les declaracions fetes després per Barceló. En la reunió el president del Reus ha demanat que s’oblidin els interessos particulars i ha definit les declaracions de barceló com un intent de motivar la plantilla perquè demostri amor propi i orgull. Després, el capità de l'equip, Jordi Garcia, assegurava que tot l'equip , i també l'entorn, ha de fer autocrítica davant del moment delicant que estan passant.

Mentrestant segueixen endavant els preparatius per l'homenatge a Joan Riba que es farà aquest dissabte abans de l'inici del partit contra el Reus. La llista d'ex-jugadors companys del mític número 2 de l'IHC que han confirmat la seva assistència és cada cop més gran. Com que l'homenatge serà previ al partit es recomana que aquells que vulguin participar en l'acte arribin un quart d'hora abans al pavelló de les Comes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *