CITA AMB LA HISTÒRIA

Els IHC-Reus sempre han estat partits amb història. Des d'aquell desembre del 51 quan el Reus dels Escoda, Grau, Sans Magrinyà i Ortiz va visitar per primera vegada la ciutat i va jugar un amistòs al vell Astòria. Després han seguit una llista llarguíssima de disputadíssims partits entre els dos clubs. Tots hna quedat per la història. El d'aquest dissabte encara en tindrà més. I és que l'homenatge previ a Joan Riba es convertirà en una cita amb els origens del club, amb jugadors que han construit l'Igualada Hoquei Club al llarg dels anys al costat del que va ser l'etern número 2 arlequinat. A la pista coincidiran fundadors del club, amb integrants d'aquell equip de Salt,  del que va arrencar la primera Divisió d'honor o del que va haver de lluitar en 7 promocions gairebé seguides i en va aconseguir salvar 4.  Però també hi haurà representants més joves que van coincidir amb Riba quan ell va convertir-se en un dels engrescadors dels veterans. I fins i tot  rivals, perquè la seva manera de fer també va deixar amics en la pista contrària. Tots ells no han volgut perdre's un homenatge absolutament just per una figura cabdal del club i de l'esport.  L'acte de rècord a Joan Riba  començarà passades les 4 de la tarda.

Les emocions seguiran després amb tot un clàssic, PROINOSA IHC-Reus. Mentre Joan Carles recupera Lluís Tomàs que ja ha superat  la seva lesió en una mà, el Reus podria tenir la baixa de Pedrito Gil. De fet segons informa Reus24, el davanter roig-i-negre és baixa segura pel darrer partit de l’any 2007 ja que no s’ha recuperat de les molèsties que te al seu turmell esquerre. Pedrito Gil te una tenosinovitis dels tendons del flexor del primer dit i del peroneo lateral curt del turmell esquerre que ja no el van deixar jugar ni contra el Vilafranca ni tampoc a les Açores contra el Candelària. Gil podria tornar a l'equip el 8 de gener contra el Vic. D'aquesta manera l'ex-davanter de Noia, Infante de Sagres i Porto, no podrà jugar a la ciutat on vé sovint a fer-se els nombrosos tatuatges que porta al cos. El PROINOSA IHC-Reus arrencarà a 2/4 de 5 amb arbitratge de Pèrez i Molina. El partit el transmetrà TVC.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *