LLUÍS TOMÀS TORNA ALS ENTRENAMENTS

El PROINOSA Igualada ha tancat aquest dijous la preparació pel partit contra el Reus de dissabte (primer de la segona volta, últim de l'any)  amb un entrenament marcat pel retorn de Lluís Tomàs. Ha estat només unes hores després que els metges li treiessin el guix que portava a la mà. Un cop revisada la lesió li han donat l'alta i per tant el permís per tornar a treballar, tot i que amb precaució. I això és el que ha fet el de Tremp. Ha estat ja amb els companys a les Comes i ha participat ens els exercicis de driblings i també en el partidet final. En canvi no ho ha fet en el moment del treball específic de remats per evitar complicacions. Un cop acabat l'entrenament, Tomàs, ha tingut sessió de recuperació amb el Coco. Després la plantilla del primer equip, acompanyada de tècnics i jugadors de la base i directius han celebrat junts el Nadal a la mateixa pista.

Mentrestant l'homenatge a Joan Riba segueix enllestint els últims detalls. Repassant la llista d'ex-jugadors ja confirmats es pot afirmar que hi seran pràcticament tots els que van compartit pista amb ell, en les dècades dels 60 i dels 70, i també després com a veterà. L'homenatge al número 2 per excelència de la història igualadina, arrencarà pocs minuts després de les 4 de la tarda.

Igualada és també protagonista per una altra notícia. Segons avança en la seva edició digital, La Veu de l'Anoia, L'Ajuntament d'Igualada ha cedit un espai a l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins (ACH) on hi instal.larà la seva seu. En l'acte de la firma de l'acord  hi van ser presents l'alcalde d'Igualada, Jordi Aymamí, el president de l'ACH, Xavier Salvador, i el president i sotspresident de l'Igualada Hoquei Club, Francesc Fontanellas i Josep Maria Oller, respectivament. En el seu discurs el president Fontanellas va destacar que era una satisfacció poder tenir a Igualada la seu de l'ACH. Sempre hem parlat amb l’Ajuntament perque Igualada sigui un referent de l’hoquei a àmbit nacional, i per aquest motiu celebrem l’esforç que han fet per cedir-nos aquest local”.

El president de l'ACH, Xavier Salvador, va assegurar que l'associació ha de buscar  “poder començar a independitzar-nos de les federacions i organitzar els nostres propis campionats, tal com passa en altres esports com fan el futbol o el bàsquet. Això signifrica que si els clubs gestionen les pròpies competicions i inverteixen els diners que costen, sempre milloren”.

Finalment l'alcalde de la ciutat, Jordi Aymamí va recordar que Igualada serà la seu de la Copa del Rei, que es disputarà el mes de març al pavelló de les Comes: ens omple d’orgull i és un esforç que la ciutat fa, conjuntament amb el club, en aquesta estratègia de reafrmar aquest paper que volem d’Igualada com a capital de l’hoquei patins.

Dues notícies més de l'hoquei català. D'una banda l'anunci de l'ex-Dream-Team, Ivan Tibau, que deixarà la selecció de Catalunya després del partit de Nadal. Tibau és el capità de Catalunya i va guanyar a Macao, el mundial B amb la selecció (amb David Càceres de segon capità, per cert). L'altre notícia té per protagonista el jugador que va impedir que Catalunya també fos campiona de la Copa Amèrica ara fa algunes setmanes. El davanter argentí Lucas Ordoñez, elegit millor jugador del campionat, ha fitxat pel Cerdanyola per dues temporades. S'incorporarà a l'equip de David Bou el pròxim dia 2 de Gener i per tant jugarà amb tota probabilitat contra l'IHC a les Comes el dia 19.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *