IGUALADA, CAPITAL DE L’AMISTAT

La plantilla del primer equip segueix aprofitant les semivacances de Nadal. Passada la primera part de les festes, amb el tradicional missatge de Nadal del capità del PROINOSA IHC, l'actualitat esportiva del club es manté força reduida. Els jugadors igualadins no tornaran a la feina fins el dia 29 a les 11 del matí. El mateix dia, per cert, que Edu Fernàndez, Jordi Bargalló i Marta Soler jugaran amb Catalunya el no menys tradicional partit de Nadal al Palau Blaugrana contra una selecció mundial. Per cert Francesc Bargalló ocuparà el lloc de Mia Ordeig lesionat, en la selecció que dirigeix Jordi Camps.

Marta Soler ha estat, de fet, l'última jugadora en jugar un partit abans de festes i serà també la primera en fer-ho després. La internacional igualadina va jugar dissabte l'All-stars femení a Gijon. La Marta va ser protagonista a la pista (va fer 1 dels gols en la victòria de l'equip blau sobre el vermell per 10 a 4) i també després, quan va ser una de les jugadores que van prendre la paraula en l'assemblea de l'Associació Internacional d'hoquei patins femení, de la que n'és una de les principals impulsores. Un dels acords més destacats de l'assemblea va ser concedir a Igualada l'organització del Torneig de l'Amistat, que fins ara es feia a Madrid. D'aquesta manera aquest 2008 Igualada organitzarà dos dels principals esdeveniments de l'hoquei estatal: la Copa del rei masculina i aquest Torneig de l'Amistat, amb la qual cosa refermarà la seva condició de capital d'aquest esport, i més des que fa poc és també la seu de l'associació de clubs d'hoquei.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *