L’IHC AMB CATALUNYA

El PROINOSA Igualada torna aquest dissabte als entrenaments. Serà el primer dels dos entrenaments previstos abans de cap d'any (l'altre serà aquest diumenge), una sessió matinal que començarà a les 11 del matí i que comptarà amb la presència dels dos jugadors convocats per Jordi Camps pel Catalunya-Reno All Stars que es jugarà a la tarda al Palau Blaugrana (a les 7 amb transmissió del C/33). De fet Edu Fernàndez i Jordi Bargalló ja han tornat a l'activitat després de les festes ja que han participat dels entrenaments que Catalunya ha fet a la mateixa pista on es jugarà el partit.

Segons el president de la Federació Catalana, Ramon Basiana,  la llista de Camps serà la base de la selecció que jugarà la pròxima Copa Amèrica. aquest pròxim mes de juliol, amb la qual cosa és més que probable que es mantingui la representació igualadina a la selecció, després que Marc Navarro obtingués el subcampionat amb Catalunya a la Copa Amèrica d'aquest any. En realitat l'IHC és dels pocs equips que sempre ha aportat jugadors a les convocatòries de Catalunya: David Busquets i David Càceres a Macao, els dos Davids, l'Oriol i Jordi Bargalló i Marc Navarro a la Tarradellas Cup, partits de Nadal i Copa Amèrica. I ara Edu Fernàndez, que havia jugat alguns amistosos, però que debutarà en un partit d'aquests tradicionals partits de Nadal.

La festa de l'hoquei començarà a les 10 amb un clínic internacional d'entrenadors i un 3X3 de jugadors alevins i es tancarà amb el partit de seleccions masculines. Abans, a les 4, Catalunya  (amb la igualadina Marta Soler a les seves files) haurà jugat contra una selecció de les millors jugadores mundials. El programa també inclou una sèrie de partits amistosos amb equips formats per jugadors infantils i 1 de sènior, un concurs de faltes directes, una exhibició de patinatge artístic del grup de show del Reus i de la patinadora carla Gomez del Cerdanyola, actual subcampiona mundial júnior. El preu de les entrades s'ha rebaixat dels 8 euros de la temporada passada als 5 d'aquest any.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *