J.CARLES: AL 2008 LI DEMANO QUE PUGUEM IL.LUSIONAR A LA GENT

La plantilla del PROINOSA Igualada torna a aturar la seva preparació pel partit del dia 5 a Vilafranca, amb motiu del cap d'any. Els jugadors igualadins han treballat tant aquest dissabte com aquest diumenge. Entremig han fet un sopar de nadal molt especial. El final d'un any i l'arrencada d'un altre és un magnífic moment per fer balanç i per formular somnis i desitjos. Enrere ha quedat tot un any, 32 partits, amb un balanç 15 victòries, 9 empats i 11 derrotes. 96gols a favor i 81 en contra, entre Ok lliga, Lliga Europea  i Cers. 18 d'aquests partits amb Joan Carles a la banqueta. Aquestes són les reflexions i les esperances del tècnic del primer equip de l'IHC.

P-Joan, que et quedes del 2007?

J.CARLES- Doncs em quedaria amb les bones sensacions que he tingut al club, en general i de l'equip en paticular. De totes les persones que en formen part i del grup que hem anat formant. Ara portem uns mesos treballant i ja veiem que les sensacions són reals, que hi ha moltes ganes de treballar i molta professionalitat. I també em quedo amb el regust de la part final, dels últims partits, en els quals estem recollint el treball i la paciència. Entre tots hem pogut recuperar la il.lusió i han obtingut alguna victòria molt maca.

P- I que esborraries?

J.CARLES- Primer de tot, les males notícies de la gent que ens ha deixat, com l'Anicet Subirana o el Joan Riba. Realment ha estat el pitjor. Ens queda això si el seu record i totes les coses que han fet pel club. I després també l'entrenbanc de les lesions. Esperem que a la segona volta ja no en tinguem més.

P- Finalment, Joan, un desig per aquest 2008, per l'equip i per l'afició.

J.CARLES- Doncs que puguem mantenir el joc que hem ofert els últims partits. Que seguim recuperant la confiança i l'equilibri en el joc perquè això portarà a que la gent estigui il.lusionada amb el nostre joc. I això és el millor per un equip i per un entrenador. Que la gent estigui contenta amb nosaltres. I també amb el club, sobre tot a nivell de base i tot el que l'envolta. Estem intentant fer les coses bé i encara volem millorar més.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *